8/4/16

Προσέξτε τα σπίτια σας!Αν μπούν μέσα λαθρομετανάστες δεν μπορείτε να τους βγάλετε!!!Προσέξτε τα σπίτια σας!Αν μπούν μέσα λαθρομετανάστες δεν μπορείτε να τους βγάλετε!!!

Μεγάλη προσοχή στις εξοχικές, ή δεύτερες κατοικίες σας!


Αν εισβάλλουν μέσα λαθρομετανάστες πρόσφυγες κάθονται μέσα με το έτσι θέλω!


Ηδη έχουμε τα πρώτα κρούσματα στην περιοχή της Χαλκιδικής όπου πρόσφυγες μπήκαν μέσα σε ερημικές εξοχικές κατοικίες,και οι αρχές δεν έκαναν τίποτα για να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες!.


Προφανώς υπάρχει κάποια οδηγία από το υπουργείο προστασίας του πολίτη να κάνουν τα στραβά μάτια, η πατούν επάνω στους διεθνής νόμους για τους πρόσφυγες όπου μπορούν να βρουν άσυλο και κατάλυμα και να το παραβιάσουν εάν κινδυνεύει η ζωή τους από κακουχία!


Ο νόμος όσον αφορά τους πρόσφυγες είναι ελαστικός,και δεν προστατεύει το δικαίωμα της ιδιοκτησίας, εάν ο εισβολέας βρει το σπίτι ακατοίκητο!


Πολλοί ιδιοκτήτες πήραν το νόμο στα χέρια τους,αλλά δεν είναι λύση η αυτοδικία!..


Ελληνες είμαστε απροστάτευτοι στο έλεος των μουσουλμάνων!


Βρείτε τρόπο να προστατεύσετε τις περιουσίες σας!

Πηγή
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.