Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

1/4/16

ΤΩΡΑ!!!ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΘΟΔΟΣ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!Τα έχουν «παίξει» κυριολεκτικά οι Τούρκοι!!!!ΤΩΡΑ!!!ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΘΟΔΟΣ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!
 
Τα έχουν «παίξει» κυριολεκτικά οι Τούρκοι καθώς τρέχουν και δεν προλαβαίνουν να παρακολουθούν την καθημερινή σχεδόν διέλευση των ρωσικών πολεμικών πλοίων από την Μαύρη Θάλασσα μέσω Βοσπόρου και Ελλησπόντου προς το Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο.

Σήμερα νωρίς το πρωί δυο άλλα ρωσικά πολεμικά πλοία πέρασαν από τον Βόσπορο και ανοίχτηκαν στην θάλασσα του Μαρμαρά με κατεύθυνση τον Ελλήσποντο και το Αιγαίο Πέλαγος.

Συγκεκριμένα η κορβέτα Serpukov, με νούμερο 603 που μεταφέρει πυραύλους και το ρωσικό πολεμικό πλοίο Alexander Otrakovsky, με νούμερο 031, έχουν ήδη σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ ανοιχτεί στο Αιγαίο Πέλαγος. Οι Τούρκοι επισημαίνουν ότι τα ρωσικά πολεμικά πλοία μεταφέρουν ρωσικούς πυραύλους που σίγουρα δεν έχουν διακοσμητικό ρόλο. Φυσικά και τα δυο ρωσικά πολεμικά πλοία παρακολουθούνταν στενά από τα πλοία τα τουρκικής ακτοφυλακής.


Όπως φαίνεται, η Αρκούδα στέλνει πολλαπλά μηνύματα προς όλες τις πλευρές!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More