12/4/16

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΣΑΑΚ ΑΠΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!!ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ!!!ΓΙΑΤΙ Ο Οικουμενικός Πατριάρχης δεν θέλει στην Σύνοδο αντιπροσωπεία Αγιορειτών!!!Προ της Μεγάλης Συνόδου, στις 27 Μαΐου, θα έλθουν στο Άγιον Όρος ο Πατριάρχης Μόσχας με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Β.Πούτιν!!!

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης δεν θέλει στην Σύνοδο αντιπροσωπεία Αγιορειτών!!!
Προ της Μεγάλης Συνόδου, στις 27 Μαΐου, θα έλθουν στο Άγιον Όρος ο Πατριάρχης Μόσχας με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Β.Πούτιν!!!

Πολλοί Αγιορείται ηγούμενοι είναι επιφυλακτικοί με την ερχομένη Μεγάλη Σύνοδο. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης δεν θέλει στην Σύνοδο αντιπροσωπεία Αγιορειτών.
Στις Οικουμενικές Συνόδους δεν συνεδρίαζαν μόνο οι ιεράρχες.
Φοβούνται πολλοί ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία μας θα εκτεθεί με την Σύνοδο αυτή.Δεν υπάρχει ενότητα στα Πατριαρχεία μας και στις Εκκλησίες.Ούτε το ημερολογιακό θα συζητηθεί. Τι θα τακτοποιηθεί ρωτούν πολλοί Αγιορείτες;
Η Εκκλησία της Ελλάδος θα συνέλθει εκτάκτως προ της Μεγάλης Συνόδου.
Θα υπάρχουν στη Μ.Σ. 400 σύνεδροι, αλλά κάθε τοπική εκκλησία θα έχει δικαίωμα μιας ψήφου.
Αυτά έλεγε ηγούμενος μεγάλης Αγιορείτικη Μονής σήμερα στην τράπεζα.
Τόνισε ο Άγιος καθηγούμενος και το πόσο σημαντικό είναι ο λόγος του γέροντα για τον υποτακτικό.Ο Θεός δια του γέροντος μιλάει.
Προ της Μ.Σ.στις 27 Μαΐου θα έλθουν στο Άγιον Όρος ο Πατριάρχης Μόσχας με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, για να γιορτάσουν τα χίλια χρόνια της παρουσίας του Ρώσικου μοναχισμού στο Περιβόλι της Παναγίας.
Θα ευχόμαστε να μη χαρεί ο διάβολος.

Γέροντας Ισαάκ 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.