Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

3/4/16

Μονιμοποίηση από τον Ιανουάριο 2017 για τους πενταετείς στην Πυροσβεστική!

Τον Ιανουάριο του 2017, οπότε και συμπληρώνουν την 5ετή θητεία τους, θα μονιμοποιηθούν όσοι από τους πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου. Εκείνοι δηλαδή που όταν προσελήφθησαν ήταν κάτω των 40 ετών και διέθεταν απολυτήριο Λυκείου.


Αυτό δήλωσε από τη Βουλή, ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ομολογώντας ότι παρότι ο νόμος αφήνει παράθυρο για την πρόσληψή τους νωρίτερα, δεν το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας και οι εγγραφές στον προϋπολογισμό του 2016.

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε πάντως για την έναρξη της διαδικασίας των αιτήσεων πρόσληψης ως μονίμων, από το Μάιο, ώστε οι διαδικασίες να προχωρήσουν εγκαίρως και η μονιμοποίηση να γίνει στην ώρα της. Για εκείνους, δε, που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις μονιμοποίησης, ο κος Τόσκας, ισχυρίστηκε ότι θα γίνεται ανανέωση της πενταετούς θητείας τους, ώστε να μην βρεθούν ξαφνικά στο δρόμο παρά την προσφορά τους.

dikaiologitika.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More