1/4/16

ΒΟΜΒΑ!!!10.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ Αποχωρούν από Μεγάλη Ευρωπαϊκή Χώρα Λόγω ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!!!


ΒΟΜΒΑ!!!10.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ Αποχωρούν από Μεγάλη Ευρωπαϊκή Χώρα Λόγω ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!!! 
 
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΙΔΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΓΗΡΑΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ…

ΓΑΛΛΙΑ: Έξοδος 10.000 εκατομμυριούχων εν μέσω αύξησης των Μουσουλμανικών Εντάσεων…

Έκθεση προειδοποιεί ότι «οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, του Βελγίου, της Γερμανίας και της Σουηδίας, όπου οι θρησκευτικές εντάσεις αρχίζουν να αναδύονται», θα παρουσιάσουν επίσης παρόμοιες τάσεις…

Η αύξηση των εντάσεων στη Γαλλία, κυρίως στο Παρίσι, μετά από μια σειρά από ισλαμικές τρομοκρατικές επιθέσεις το 2015, έχουν κεντρίσει την έξοδο των σούπερ-πλουσίων πολιτών της, αποκαλύπτει μια νέα έκθεση σχετικά με τις τάσεις της μετανάστευσης των εκατομμυριούχων και υψηλής καθαρής αξίας ιδιωτών σε όλο τον κόσμο.

Η έκθεση συντάχθηκε από την «New World Wealth», μια υπηρεσία που δίνει πληροφορίες σχετικά με τον τομέα του παγκόσμιου πλούτου.
 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.