Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

11/3/16

ΞΑΦΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΕΙ KAI ΤΟΥΣ S-400!!!

ΞΑΦΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΕΙ KAI ΤΟΥΣ S-400!!!
Η πρώτη συστοιχία του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-300 θα παραδοθεί στο Ιράν τον Αύγουστο ή το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με δηλώσεις του Σεργκέι Τσεμέζοφ, διευθυντή του ρωσικού ομίλου επιχειρήσεων Rostec, αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Πρόσφατα μη επιβεβαιωμένη πηγή είχε δηλώσει ότι οι παραδόσεις του αναφερόμενου συστήματος στο Ιράν είχαν προγραμματιστεί ν” αρχίσουν τον προηγούμενο μήνα….Αν και οι αναλυτές εκτιμούν ότι η παράταση της παράδοσης σχετίζεται με την αναβάθμιση των Συστοιχιών που θα παραδώσει η Ρωσία!

Παράλληλα, η Μόσχα δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποδεσμεύσει στο Ιράν και τη νέα έκδοση του αναβαθμισμένου αντιπυραυλικού συστήματος (S-400) η οποία ενσωματώνει πολλές τεχνολογικές καινοτομίες.

Τις προηγούμενες ημέρες το Ιράν πραγματοποίησε δοκιμαστικές εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων μεγάλης εμβέλειας , προκαλώντας την ανησυχία της Δύσης και ειδικά της Τουρκίας!

veteranos.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More