ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΗΓΕΤΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΤΩΡΑ!!Δεν έχει τελειώσει τίποτα!!!Τίποτα δεν είναι δεδομένο!!! ΤΑ στρατεύματα της Ρωσίας μπορεί να επιστρέψουν σε μερικές ώρες!!! H ΜΟΣΧΑ καιροφυλακτεί με το “ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟ”!!!


ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΗΓΕΤΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΤΩΡΑ!!Δεν έχει τελειώσει τίποτα!!!Τίποτα δεν είναι δεδομένο!!!
ΤΑ
στρατεύματα της Ρωσίας μπορεί να επιστρέψουν σε μερικές ώρες!!!
H ΜΟΣΧΑ καιροφυλακτεί με το “ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟ”!!!
 
Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Μια δήλωση γεμάτη νόημα έκανε πριν λίγη ώρα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.Την ώρα που τα ρωσικά στρατεύματα αποσύρονται με γοργούς ρυθμούς από τη Συρία ο “τσάρος” της Ρωσίας είπε πως θα μπορούσαν να επιστρέψουν μέσα σε μερικές ώρες αν υπάρξει ανάγκη…σύμφωνα με σχετικό άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι οι εκεί βάσεις της Ρωσίας είναι καλά προστατευμένες. Είναι μια δήλωση που εμπεριέχει ένα σαφές μήνυμα προς όλους τους εμπλεκόμενους, ότι η Μόσχα θα επιτηρεί την περιοχή και τις συμφωνίες που έχουν υπάρξει…Ο Ρώσος πρόεδρος ξεκαθάρισε ότι απ’ την αρχή η ρωσική επιχείρηση στη Συρία είχε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανέφερε πως “έχουμε δημιουργήσει τις συνθήκες για την ειρηνευτική διαδικασία. Έχουμε δημιουργήσει τις απαραίτητες βάσεις για τη συνεργασία με τις ΗΠΑ, μια σειρά χωρών αλλά και την αντιπολίτευση στη Συρία που επιθυμεί τη λήξη του πολέμου και την ανεύρεση μιας πολιτικής λύσης.”
Από το Blogger.