ΤΩΡΑ!!!ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΟΙ «λάθρο» ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ στην ΑΘΗΝΑ!!!Η ΕΛ.ΑΣ τους ακολουθεί «κατά πόδας» προκειμένου να τους παρακαλέσει να γυρίσουν πίσω!!!ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΠΕΙΘΟΝΤΑΙ!!!

ΤΩΡΑ!!!ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΟΙ «λάθρο» ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ στην ΑΘΗΝΑ!!!Η ΕΛ.ΑΣ  τους ακολουθεί «κατά πόδας» προκειμένου να τους παρακαλέσει να γυρίσουν πίσω!!!ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΠΕΙΘΟΝΤΑΙ!!!


 
Τραγελαφικές καταστάσεις σε σημείο ξεφτίλας για τις αρχές ενός ανύπαρκτου κράτους.

Αλλοδαποί έκανα ότι ήθελαν στο Βόλο αρνούμενοι να κατέβουν από τα λεωφορεία και αποφασίζοντας ότι απλά οι χώροι εγκατάστασης δεν τους έκαναν!

Αρνήθηκαν περίπου 200 πρόσφυγες, να μείνουν στο ΣΕΑ Αερινού (πιθανότατα σταθμός εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών) και ξεκίνησαν με τα πόδια για την Αθήνα. αφού αρνήθηκαν να κατέβουν από τα λεωφορεία που επέβαιναν.

Το θράσος των αλλοδαπών, και ένα ανύπαρκτο κράτος που έφτασε στο σημείο να βάλει την ΕΛ.ΑΣ να τους ακολουθεί «κατά πόδας» προκειμένου να τους παρακαλέσει να γυρίσουν πίσω! Τέτοια ξεφτίλα.

Όπως έγινε γνωστό οι αλλοδαποί έφθασαν στο ΣΕΑ Αερινού με λεωφορεία περίπου στις 4.30 το απόγευμα. Όταν είδαν τις σκηνές και τις συνθήκες που επικρατούσαν, αρνήθηκαν αρχικά να κατέβουν.

Τελικά πείστηκαν να κάνουν μια διερευνητική επίσκεψη στον καταυλισμό που είχε στηθεί και αποφάσισαν ότι δεν ήταν αυτό για το οποίο τους είχαν ενημερώσει στον Πειραιά!

Με άλλα λόγια μπαίνουν στη χώρα παράνομα με το «έτσι θέλω» κάνουν διερευνητικές επιθεωρήσεις, απορρίπτουν εγκαταστάσεις και οι αρχές τους παρακαλούν να μείνουν!

Όμως έχει και συνέχεια…

Οι αλλοδαποί (μετά την επιθεώρηση που πραγματοποίησαν) αποφάσισαν ότι οι εγκαταστάσεις δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους (!) και ξεκίνησαν με τα πόδια για την Αθήνα παίρνοντας μαζί τους τα υπάρχοντά τους.

Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, η οποία ήταν στον καταυλισμό, δήλωσε ότι οι αλλοδαποί είχαν ενημερωθεί από την Αθήνα ότι σήμερα θα έμεναν σε ξενοδοχεία και ότι αύριο θα αναχωρούσαν για την Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα οι περισσότεροι είχαν ήδη εισιτήριο για το τρένο από Θεσσαλονίκη προς Ειδομένη.

Όπως ανέφερε, «οι μουσουλμάνοι αλλοδαποί ήταν εξαγριωμένοι, δεν πείθονταν να μείνουν στο ΣΕΑ Αερινού και χτυπούσαν τα τζάμια των λεωφορείων»!

Έβαλαν την 111ΠΜ να τους φτιάχνει φαγητό!

Η ξεφτίλα όμως δεν έχει τέλος. Μια από τις πλέον κρίσιμες μονάδες της ΠΑ για την Εθνική Άμυνα της χώρας η 111ΠΜ που διαθέτει τρεις Μοίρες μαχητικών (330Μ, 341Μ και 347Μ) με κρίσιμα οπλικά συστήματα, επιστρατεύθηκε για να παράσχει φαγητό στους εξαγριωμένους αλλοδαπούς!

Όπως αναφέρεται ο χώρος στο ΣΕΑ Αερινού είναι έτοιμος καθώς έχουν στηθεί χημικές τουαλέτες, χώρος για να γίνει η καταγραφή των προσφύγων και ιατρείο ενώ τη σίτισή τους ανέλαβε η 111 Πτέρυγα Μάχης!

Την πορεία των αλλοδαπών στην εθνική οδό, παρακολουθεί η αστυνομία προκειμένου να τους μεταπείσει!

Οι 50 αλλοδαποί που παρέμειναν στο ΣΕΑ Αερινού εξακολουθούν να παραμένουν μέσα στο λεωφορείο που τους μετέφερε από την Αθήνα.

Στο ΣΕΑ Αερινού παραμένει και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου που βοήθησε με τους εθελοντές της στο στήσιμο των σκηνών, αλλά εκεί είναι και ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας, με διερμηνείς που μιλούν αραβικά για να μεταπείσει τους πρόσφυγες να επιστρέψουν και να διαμείνουν στον καταυλισμό.

Τι άλλο θα δούμε ακόμη. Σε λίγο θα ζητάμε συγγνώμη που υπάρχουμε.
πηγη
Από το Blogger.