ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΛΑΒΑΡΑ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΛΑΒΑΡΑ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!!
 
Γράφει η Χαρά Ζαχαρία
 
A) Οι επιβραβεύσεις ευφυΐας ή παπαγαλίας στο σχολείο, γίνονται με ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ. Όχι με τα ΙΕΡΑ ΛΑΒΑΡΑ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΑ! Οποιαδήποτε παράδοση Εθνικού συμβόλου αλλά και ΠΙΣΤΕΩΣ σε αλλόθρησκους κι απογόνων εχθρών του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ειδικά στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ, είναι πράξις ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ!!!!!!! Το ίδιο και η περιπαικτική συνοδεία με ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ενδυμασία παραπλεύρως αυτού!! Η παρέλαση γίνεται για να τιμηθούν οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΧΙ οι..καλοί μαθητές με τις μίνι ή μάξι φούστες!!

Β) Τα λάβαρα του Ελληνικού Έθνους δεν παραδίδονται ούτε σε ΡΑΓΙΑΔΕΣ! Η τιμημένη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ δεν παραδίδεται ούτε σε χέρια που δεν αντιλαμβάνονται ΤΙ και ΠΟΤΕ κρατούν ΙΕΡΟ ΛΑΒΑΡΟ κι ας φέρουν (υποτίθεται-που να ξέρουμε ρίζες του καθενός) αίμα Ελληνικό! ΓΝΩΣΗ υπάρχει; Πατριωτισμός;; ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ; Αυτά θα πρέπει να κρίνονται κι έτσι να γίνεται η επιλογή του πιο αντάξιου ΕΛΛΗΝΑ!! Γιατί εδώ είναι ΕΛΛΑΣ!!!!!

Γ) Την ημέρα που εσύ πιτσιρίκα παρελάζεις για να ικανοποιήσεις το ΕΓΩ σου, τους γονείς, τα κομμούνια και τους θολοκουλτουριάρηδες τους δασκάλους που πληρώνει το Έθνος μας (πολύ ακριβά) αλλά και η ημέρα που οι συμμαθητές σου αντί να τρώνε σφαλιάρες να ξυπνήσουν κι από ΦΛΩΡΙΑ και ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΟ να γίνουν ΕΛΛΗΝΕΣ, είναι η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΗΔΗΞΕ ΤΟΥΣ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ!!

Αυτό θες να "γιορτάσεις" δημόσια;; Ε γιόρτασε το αν νοιώθεις δικαιωμένη από το αποτέλεσμα της Επανάστασης του 1821.. Βλέπεις, κάποιοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ στο επιτρέπουν αλλά θα έπρεπε να ανησυχείς αντί να καμαρώνεις και να χαίρεσαι για το "πόσο στριμωγμένοι είναι οι..γκιαούρηδες" επί της παρούσης.. Γιατί η ιστορία μας καταγράφει αιώνες τώρα την κακή κατάληξη των προδοτών αλλά και των "προστατευόμενων" τους... Αργεί πάντα..αλλά ΕΡΧΕΤΑΙ..... Κι όσο πιο μεγάλο το "στριμωξίδι" τόσο πιο μεγάλο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΟΣ!!.....

Εκτός κι αν ήθελες να μας τη "σπάσεις".. Και που όντως το πέτυχες. Αλλά πέτυχες και κάτι άλλο.. Την αναζωπύρωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΡΓΗΣ που δεν θα έχει ΕΛΕΟΣ όταν ξεσπάσει!!! Γιατί όλη αυτή η ανευθυνότητα σου, η περιφρόνηση και η αδιαφορία σου (ή αυτών που σε ξεσήκωσαν) για την ιδιαίτερη αυτή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ημέρα, είναι άκρως ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ! Και για τους Έλληνες και για τους προγόνους σου! Αν είχες (εσύ ή αυτοί που σε ξεσήκωσαν) λίγη τσίπα και αξιοπρέπεια, δεν θα δεχόσουν να γίνεις υποκινούμενη ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ανθελληνικών συμφερόντων..

Κοίτα να το απολαύσεις μικρή γιατί δεν θα κρατήσει για πολύ.. Τίποτα δεν κρατάει για πάντα.. Κι όποιος υποτίμησε τους Έλληνες και τους θεώρησε δεδομένους ή τελειωμένους..είδε τον Αλάχ χανούμα!! Το ξέρουν οι δικοί σου.. Ρώτα τους.. Ξέρουν αυτοί καλύτερα για τους προγόνους μας αλλά και τους απογόνους που άφησαν πίσω τους. Όχι αυτούς τους τζιτζιφιόγκους γκιαούρηδες που βλέπεις εσύ καθημερινά τριγύρω σου να σε γλείφουν για να πείσουν κι αυτοί τον εαυτό τους πως είναι "προχωρημένοι" διεθνιστές.. Τους άλλους λέμε.. ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!! Μέτρα αντίστροφα.............................................................. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!! ΨΟΦΟΣ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟ!!!!
Από το Blogger.