30/3/16

ΤΩΡΑ!!!Εντολή να εγκαταλείψουν ΑΜΕΣΑ οι οικογένειες των Αμερικανών στρατιωτικών την ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

ΤΩΡΑ!!!Εντολή να εγκαταλείψουν ΑΜΕΣΑ οι οικογένειες των Αμερικανών στρατιωτικών την ΤΟΥΡΚΙΑ!!!


 
Η Διοίκηση του Αμερικανικού Στρατού Ευρώπης έδωσε εντολή, για λόγους ασφαλείας, να εγκαταλείψουν την Τουρκία, οι οικογένειες των Αμερικανών στρατιωτικών, που εργάζονται στη βάση Ιντσιρλίκ στα Άδανα, στη Σμύρνη και στη Μούγλα.

Η διοίκηση σε ανακοίνωσή της, για να μην δημιουργήσει πανικό στο λαό, αναφέρει ότι «η απόφαση αυτή ελήφθη ως ένας αποτελεσματικός τρόπος για τη μείωση πιθανών κινδύνων στις οικογένειες των στρατιωτικών και περαιτέρω αφοσίωση του προσωπικού στην υποστήριξη των επιχειρήσεων στην Τουρκία».
Η ανακοίνωση προσθέτει ότι «δίνεται μεγαλύτερη δυνατότητα για τον αγώνα των αμερικανικών στρατευμάτων που βρίσκονται στην Τουρκία και ιδιαίτερα αυτών στη βάση Ιντσιρλίκ για τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν στις επιχειρήσεις κατά του Ντάες».
Σύμφωνα με το τούρκικο δημοσίευμα η εντολή υπογράφεται από τον γενικό διοικητή των αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη, Philip M. Breedlove.
Σημειώνεται ότι και πριν από μία ημέρα, το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε τους υπηκόους του Ισραήλ να εγκαταλείψουν την Τουρκία από το φόβο των τρομοκρατικών επιθέσεων που συνεχίζονται σε αυτήν τη χώρα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.