ΝΕΑ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ!!! ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η "ΔΙΑΛΥΣΗ" ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ!!ΝΕΑ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ!!!

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η "ΔΙΑΛΥΣΗ" ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ!!
 
Σε ένα πολυσύχναστο πεζόδρομο στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης...

έγινε έκρηξη κοντά σε ένα εμπορικό κέντρο στην τουριστική οδό Istiklal. Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν. Οι Τουρκικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για αποστολή βομβιστή αυτοκτονίας, αναφέρει ο ρωσικός τύπος.
Σύμφωνα με ξένα πρακτορεία, η έκρηξη σημειώθηκε σε ένα τουριστικό πεζόδρομο Istiklal, που βρίσκεται στην περιοχή Beyoglu. Στον τόπο του συμβάντος έχουν σπεύσει δεκάδες ασθενοφόρα.
Οι τουρκικές αρχές επέβαλαν περιορισμούς στην κάλυψη των μέσων ενημέρωσης της τρομοκρατικής επίθεσης. Επίσης η τουρκική αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο για συμμετοχή στην τρομοκρατική επίθεση, ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός NTV.
Η κατάσταση στην Τουρκία έχει ενταθεί πρόσφατα, ενώ αυξάνεται ο αριθμός των τρομοκρατικών επιθέσεων. Όλες οι υπηρεσίες ασφαλείας ξένων μεγάλων χωρών συμπεριλαμβανόμενης των ΗΠΑ , αναφέρουν ότι η Τουρκία θα δεχθεί το επόμενο διάστημα κύμα και νέων πολύνεκρων τρομοκρατικών επιθέσεων.
Η χώρα από την πολιτική του Ερντογάν έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο «ναρκοπέδιο» για Τούρκους και ξένους πολίτες, ενώ η οικονομία, ο τουρισμός, η βιομηχανία, ο κοινωνικός ιστός της χώρας ευρίσκεται σε πορεία διάλυσης .
Τίποτα και κανένας δεν πρόκειται να συνεχίσει να επενδύει στην χώρα αυτή που έχει μεταπέσει σε μια στυγνή δικτατορικού τύπου εξουσία , η οποία παλεύει να μείνει «σκαρφαλωμένη» στα πράγματα με «νύχια και με δόντια».
Ένα είναι σίγουρο σύμφωνα με τους Άγίους πατέρες της εκκλησίας μας , ότι η Τουρκία «ξηλώνεται» κανονικά ως κράτος και όλα αυτά είναι η αρχή του τέλους της .
Για αυτό και μια πιθανή πρόκληση στο Αιγαίο το επόμενο διάστημα φαντάζει περισσότερο από πιθανή, από την αλαζονική και επικίνδυνη ηγεσία της χώρας αυτής.
Σε άρθρο από το pentapostagma.gr αναφέραμε η πρωτοεμφανιζόμενη κουρδική οργάνωση «Γεράκια για την Απελευθέρωση του Κουρδιστάν», που είχε αναλάβει την ευθύνη για την έκρηξη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, είχε απειλήσει με νέες τρομοκρατικές επιθέσεις σε ολόκληρη την τουρκική επικράτεια.
πηγη
Από το Blogger.