ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!Γενική σφαγή των εμβρύων!!!Επικροτεί η ΕΕ.Διότι τα νέα έμβρυα, επιβάλλεται να είναι από τους ΛΑΘΡΟ!!!


 Γενική σφαγή των εμβρύων!!!Επικροτεί η ΕΕ.Διότι τα νέα έμβρυα, επιβάλλεται να είναι από τους ΛΑΘΡΟ!!!


Επικροτεί η ΕΕ.
Ο σατανισμός στην πράξη από την Βαβυλώνα την Πόρνη την Μεγάλη!!!

Διότι τα νέα έμβρυα, επιβάλλεται να είναι .... από τους ΛΑΘΡΟ...

ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ...
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;

Καλλιόπη Σουφλή

Το ότι η ευρωπαική ένωση αποτελεί την εν Σατανά επί της γης πολιτεία, όλοι οι Ορθόδοξοι το γνωρίζουμε και γιαυτό στεκόμαστε,ψυχή τε και σώματι,απέναντι της,με όσες δυνάμεις μας έχει δώσει ο Κύριος.
Ψυχολογικό και υπαρξιακό σοκ όμως μας κατέλαβε,με την ανάγνωση της είδησης,πως στην Σουηδία,έχουν αρχίσει ήδη οι συζητήσεις για την εκτεταμένη σφαγή των εμβρύων,μέσω κατοχύρωσης,του δικαιώματος στους άνδρες οι οποίοι θα γίνουν γονείς,να ζητήσουν δια νόμου και πριν περάσουν οι πρώτες 18 εβδομάδες,οι γυναίκες τους να προχωρήσουν σε έκτρωση,ακόμα και αν οι ίδιες δεν το επιθυμούν!!!


Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο εκπρόσωπος του φιλελεύθερου κόμματος της Σουηδίας Mark Nielsen,δήλωσε ως την ιδέα για την απίστευτη αυτή σφαγή,έριξαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων,οι γυναίκες του κόμματος!!!


Όλοι οι Ορθόδοξοι γνωρίζουμε πως εμπνευστής αυτής της μαζικής δολοφονίας,δεν είναι άλλος από τον αρχέκακο Όφι,κατά το γραφικό,»ο διάβολος εξάρχής ανθρωποκτόνος ην».


Πρωταρχικό μέλημα και στόχος,μιας ανατρεπτικής Ορθόδοξης νέας πολιτικής κατάστασης στην χώρα μας,δεν πρέπει να είναι τίποτα άλλο από την έξοδο ,από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ,για να μας επισκιάσει η χάρις του Θεού.


Ειδάλλως συμπορευόμενοι με κονσίτες,σύμφωνα συμβίωσης,μαζικές σφαγές αγεννήτων,και άλλα που αισχρόν εστί και λέγειν,οδεύουμε ολοταχώς στον άδη...
Από το Blogger.