ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ Ε.Ε.ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!!Φτάσαμε στο σημείο να μην έχεις το δικαίωμα να φυτεύεις στο δικό σου χωράφι!!!Αν δεν έχεις να τα πληρώσεις σου παίρνουν το χωράφι!!!

ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!!Φτάσαμε στο σημείο να μην έχεις το δικαίωμα να φυτεύεις στο δικό σου χωράφι!!!Αν δεν έχεις να τα πληρώσεις σου παίρνουν το χωράφι!!!Για να εισάγουμε απο ΤΡΙΤΕΣ χώρες
Φτάσαμε στο σημείο να μην έχεις το δικαίωμα να φυτεύεις ότι χρειάζεσαι στο δικό σου χωράφι!
Το πρόστιμο όπως θα διαβάσετε είναι 1200€ ανά στρέμμα, δηλαδή για 10 στρέμματα σημαίνει 12.000 ανά έτος, και μετά διπλασιάζεται.
Αν δεν έχεις να τα πληρώσεις σου παίρνουν το χωράφι!
Αν αυτό το εξωφρενικό μέτρο συνδυαστεί και με τον νόμο περί δήλωσης των υδάτων (πηγών, πηγαδιών κ.λπ.) και με τον νόμο περί «τσιπαρίσματος» όλων των οικόσιτων ζώων, που εξακολουθεί να είναι ενεργός και περιμένει ευκαιρία εφαρμογής, τότε μπορούμε να πούμε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα εφιαλτικό σενάριο που θέτει σε εφαρμογή η Παγκόσμια Τάξη!

500 περίπου αγρότες στην Ηλεία (όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Πατρίς») έχουν βρει το μπελά τους, έπειτα από την αυστηρή εντολή – οδηγία που δόθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση στην χώρα μας που λέει ότι, κάτοχοι αμπελοτεμαχίων που έχουν φυτευθεί δίχως αντίστοιχο δικαίωμα φύτευσης, μετά την 31η Αυγούστου 1998, δεν νομιμοποιούνται και υποχρεούνται να τα εκριζώσουν!
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας του νομού Ηλείας έχει ήδη ενημερώσει τους δήμους για το θέμα ζητώντας να κληθούν οι αγρότες- αμπελουργοί πριν βρεθούν προ εκπλήξεως με τα τσουχτερά πρόστιμα.
Η διευθύντρια της υπηρεσίας, Μπέκυ Σπυροπούλου, επεσήμανε τα εξής: «Για όλα τα αμπελοτεμάχια που είναι φυτευμένα με οινοποιήσιμες ποικιλίες πρέπει να έχει εκδοθεί από την Υπηρεσία σχετική άδεια. Εάν φυτευθεί οινάμπελος χωρίς άδεια θα εκριζώνεται. Οι κάτοχοι αμπελοτεμαχίων που έχουν φυτευθεί δίχως αντίστοιχο δικαίωμα φύτευσης μετά την 31η Αυγούστου 1998, δεν νομιμοποιούνται και υποχρεούνται να τα εκριζώσουν με δικά τους έξοδα. Διαφορετικά αντιμετωπίζουν ποινή 1.200 ευρώ/στρέμμα που ισχύει για ένα έτος από την ημερομηνία κοινοποίησης του προστίμου. Αν περάσει το ένα έτος διπλασιάζεται, εφόσον η παράνομη φυτευμένη έκταση συνεχίζει να υφίσταται.
Τα σταφύλια που προέρχονται από αμπελοτεμάχια φυτευμένα μετά το έτος 1998 χωρίς άδεια απαγορεύεται να οινοποιούνται, οπότε δεν μπορούν να αναγράφονται στη Δήλωση Συγκομιδής. Επίσης πρέπει τα στοιχεία της Ενιαίας Ενίσχυσης να ταυτίζονται με τα στοιχεία της Δήλωσης Αμπελοκαλλιέργειας. Όλα αυτά σημαίνουν ότι δεν έχουν δικαίωμα οι κάτοχοι γης να φυτεύουν και να παράγουν ό,τι αυτοί θέλουν!
Πάλι δικαιώνεται ο Δ. Λιακόπουλος! Mετά το λάδι έρχεται και το κρασί να μπει στο στόχαστρο της Ν.Τάξης για να εξαφανιστεί από την Ελλάδα κι αυτό!
Φυσικό για αυτούς που ξέρουν ότι το λάδι και το κρασί από αρχαιοτάτων χρόνων είναι το απόλυτο φάρμακο απολύμανσης και επούλωσης πληγών και ιδιαίτερα τραυμάτων από τους νεφελίμ.
Οι εξελίξεις τρέχουν και δε μας αφήνουν περιθώρια για την παραμικρή αδράνεια και αναβλητικότητα.

ΠΗΓΗ
Από το Blogger.