ΠΡΟΣΟΧΗ!!!«Δούρειος ίππος»!!!ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!ΤΑ«Σκοτεινά μυαλά» ΠΟΥ ετοιμάζονται να αιματοκυλίσουν την χώρα μας!!!

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!«Δούρειος ίππος»!!!ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!ΤΑ«Σκοτεινά μυαλά» ΠΟΥ ετοιμάζονται να αιματοκυλίσουν την χώρα μας!!!

Η χώρα μας αφημένη στην τύχη και στο έλεος του Θεού,παλεύει με την ανεξέλεγκτη είσοδο τόσων χιλιάδων λαθρομεταναστών.

Το αποτέλεσμα αυτού του τεράστιου «κύματος » τόσων χιλιάδων ανθρώπων, θα είναι η ανακήρυξη αργά η γρήγορα ολόκληρης της χώρας σε « κατάσταση εκτάκτου ανάγκης», αναφέρουν και τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία ειδήσεων.

Η περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας ζητά από την ελληνική κυβέρνηση να κηρύξει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης την περιοχή γύρω από τα σύνορα με τα Σκόπια στην Ειδομένη.

Στο σημείο αυτό χιλιάδες μετανάστες συγκεντρώνονται καθημερινά , ( μέχρι τώρα υπολογίζονται σε πάνω από 10.000 ) λόγω των συνοριακών περιορισμών από την ΠΓΔΜ κατά μήκος της διαδρομής προς την Δυτική Ευρώπη.


Ο κ.Απόστολος Τζιτζικώστας Περιφερειάρχης της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, είπε ότι 13.000-14.000 άνθρωποι είναι παγιδευμένοι στην Ειδομένη και περιέγραψε την κατάσταση ως μια «τεράστια ανθρωπιστική κρίση».

Η γειτονική Δημοκρατία των Σκοπίων επέτρεψε μόνο σε έναν μικρό αριθμό προσφύγων από την Συρία και το Ιράκ να διασχίσει τα σύνορα τις τελευταίες ημέρες, επικαλούμενοι οι τοπικοί αξιωματούχοι παρόμοιους περιορισμούς από τις χώρες της κεντρικής Ευρώπης .

Ο κ. Τζιτζικώστας το Σάββατο κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση να «εφαρμόσει σοβαρά μέτρα κατά των χωρών που εφαρμόζουν το κλείσιμο των συνόρων,» αν και είναι μέλη της ΕΕ ή υποψήφια μέλη.

Η Ειδομένη έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο κέντρο προσφύγων , ο αριθμός των οποίων πολλαπλασιάζεται καθημερινά.

Το χειρότερο όλων ότι κάποια «σκοτεινά μυαλά» ετοιμάζονται να αιματοκυλίσουν την χώρα μας , χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι αυτών των μεταναστών ως «Δούρειο ίππο».

Οι επόμενοι εννέα μήνες θα είναι κρίσιμοι ακόμα και για την επιβίωση της Ελλάδος, διότι εκτός από τους πρόσφυγες έχουμε και την τουρκική προκλητικότητα ειδικά στο Αιγαίο.

Η πρωτεύουσα Αθήνα “καταλαμβάνεται» από μουσουλμάνους μετανάστες , η χώρα δεν έχει κλείσει την αξιολόγηση ενώ τουρκικά πολεμικά πλοία και αεροσκάφη » σουλατσάρουν» στο Αιγαίο.

Δεν χρειάζονται άλλα,αυτά τα λένε όλα...

πηγη
Από το Blogger.