ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ!!!Φόβοι για εγκλωβισμένους τζιχαντιστές στην Ελλάδα!!!Το ακραίο σενάριο πάνω στο οποίο έχει στηθεί η επιχείρηση των ελληνικών Αρχών!!!

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ!!!Φόβοι για εγκλωβισμένους τζιχαντιστές στην Ελλάδα!!! 

 

Το ακραίο σενάριο πάνω στο οποίο έχει στηθεί η επιχείρηση των ελληνικών Αρχών!!!

 
Συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές αρχές μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες, στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με τη Real News, μέχρι σήμερα, το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί πυρήνας τζιχαντιστών που θα αποφάσιζε να δράσει εντός της Ελλάδας ήταν εξαιρετικά απομακρυσμένο.

Με το σφράγισμα όμως τους βαλκανικού διαδρόμου και τον εγκλωβισμό τουλάχιστον 50.000 προσφύγων και παράτυπων μεταναστών στη χώρα, τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά. Στο πλαίσιο αυτό, ο προσσανατολισμός των ερευνών έχει διαφοροποιηθεί.

Ο φόβος που υπάρχει στα αντιτρομοκρατικά επιτελεία της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών είναι το ενδεχόμενο εγκλωβισμού μελών του ISIS στην Ελλάδα!

Ένα από τα ακραία σενάρια που έχουν εξεταστεί και πάνω στο οποίο στήθηκαν οι έρευνες που γίνονται επί 24ωρου βάσεως είναι εγκλωβισμένοι τζιχαντιστές να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν γύρω τους έναν πυρήνα, εκμεταλλευόμενοι την απογοήτευση συμπατριωτών ή απλώς ομοθρήσκων τους που έχουν χάσει πλέον την υπομονή και την ψυχραιμία τους μπροστά στα σφραγισμένα σύνορα προς τον τελικό προορισμό τους.

«Ακόμα κι αν στόχος των στρατολογητών δεν θα ήταν οποιουδήποτε είδους ενέργεια επί ελληνικού εδάφους, η απόγνωση, ο φανατισμός και το μίσος εναντίον των Ευρωπαίων θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές και ενέργειες. Και αυτό είναι που θέλουμε να προλάβουμε» λέει στην εφημερίδα ανώτατο στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ομάδες της ΕΥΠ, της Κρατικής Ασφάλειας, αλλά και του αρμόδιου τμήματος εξωτερικής τρομοκρατίας της Αντιτρομοκρατικής σαρώνουν όλα τα σημεία που βρίσκονται συγκεντρωμένοι πρόσφυγες και μετανάστες και κυρίως στον καταυλισμός της Ειδομένης, όπου υπάρχουν οι πλέον έντονες αντιδράσεις κυρίως από Αφγανούς, Πακιστανούς και Αφρικανούς.
ΠΗΓΗ
Από το Blogger.