28/3/16

ΙΣΧΥΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ Ιταλία Ισραήλ Αίγυπτο!!!ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!


ΙΣΧΥΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ Ιταλία Ισραήλ Αίγυπτο!!!ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
 
Αίγυπτος και Ιταλία εμφανίζονται έτοιμες να ενταχθούν στον άξονα Ισραήλ – Ελλάδας – Κύπρου!
Ισραηλινή εφημερίδα μεταφέρει δηλώσεις του Υπαρχηγού των ...

Ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων (IDF), Υποστρατήγου Yair Golan: ‘’Η Τουρκία είναι ο πιο προβληματικός παράγοντας στην περιοχή, αλλάζοντας άρδην την γενικότερη εντύπωση, περί πραγματικής επαναπροσέγγισης Τουρκίας και Ισραήλ. Τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει μια γενικότερη αναταραχή της διπλωματικής δραστηριότητας με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της τριμερής συμμαχίας μεταξύ του Ισραήλ, της Ελλάδας και της Κύπρου.’’
Επίσης σημειώνουν οι Ισραηλινοί την συνάντηση των τριών ηγετών των τριών χωρών (Ελλάδας,Κύπρου,Ισραήλ) αποκαλώντας την «τρίγωνο ενέργειας» καθώς έχουν βρεθεί τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου.
Η συνεργασία αυτή αποτελεί ισχυρό αντίπαλο δέος στους Τούρκους και οι τρεις χώρες επιθυμούν να διευρύνουν τις δυνατότητες τους προσθέτοντας και την Αίγυπτο και την Ιταλία στα ενεργειακά σχέδια τους.
voicenews.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.