ΕΡΧΕΤΑΙ Χιονιάς ως και τα πεδινά της Ελλάδας τις επόμενες ώρες!!!

Χιονιάς ως και τα πεδινά της Ελλάδας τις επόμενες ώρες!!!

 
Αισθητή πτώση της θερμοκρασίες προβλέπεται σύμφωνα με το Greek-Weather.Org τις επόμενες ώρες σε όλη την Ελλάδα από βορρά προς νότο, ενώ οι χιονοπτώσεις φαίνεται να κατηφορίζουν σε χαμηλότερα υψόμετρα στη βόρεια χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα το απόγευμα και το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, θα το γυρίσει σε χιόνι σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Θεσσαλίας με υψόμετρο άνω των 700-800 μέτρων, ενώ από το πρωί ως και το απόγευμα της Τρίτης θα το γυρίσει σε χιόνι στη Μακεδονία, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία πάνω από τα 500-600 μέτρα, τοπικά ίσως και χαμηλότερα. Θα χιονίσει και σε πόλεις στις πόλεις της δυτικής Μακεδονίας μέσα στη Τρίτη.

Ωστόσο σύμφωνα με μοναδική πρόβλεψη του Greek-Weather.Org, τα ξημερώματα και το πρωί της Τετάρτης, η θερμοκρασία θα πέσει περισσότερο στη βόρεια Ελλάδα, με αποτέλεσμα κάποιες χιονοπτώσεις ασθενούς ακόμα και μέτριας έντασης, να εντοπίζονται και σε πεδινά τμήματα της κεντρικής κυρίως Μακεδονίας και σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Θεσσαλίας, της κεντρικής Στερεάς Ελλάδας και της βόρειας και κεντρικής Πελοποννήσου. Δεν αποκλείεται να πέσουν νιφάδες και μέσα στη πόλη της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα και το πρωί της Τετάρτης.

Θα το στρώσει στη βόρεια Ελλάδα σε υψόμετρα μεγαλύτερα των 600-700 μέτρων και στη κεντρική χώρα πάνω από τα 800-900 μέτρα.
Από το Blogger.