13/3/16

ΙΣΧΥΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ!!!ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ!!!!

ΙΣΧΥΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ!!!ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ!!!!
 
Απρόσμενες χιονοπτώσεις προβλέπει το Greek-Weather.Org για την Καθαρά Δευτέρα μέχρι και σε χαμηλά υψόμετρα της Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου ακόμα και της Θεσσαλίας.
Χιόνια θα πέσουν και σε ορεινές περιοχές της Στερεάς Ελλάδας αλλά και της Πελοποννήσου. 
Πιο συγκεκριμένα θα χιονίσει στη βόρεια Ελλάδα πάνω από τα 500-600 περίπου μέτρα υψόμετρο και στη κεντρική χώρα πάνω από τα 800-900 μέτρα.

Δεν αποκλείονται χιονοπτώσεις αργά το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας ακόμα και σε πεδινά τμήματα της βόρειας Θράκης και των πιο βόρειων τμημάτων της Μακεδονίας που βρίσκονται κοντά στα σύνορα με τα Σκόπια και τη Βουλγαρία.

Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση σε όλη την Ελλάδα, ενώ παγετός θα επικρατήσει σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας μας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.