11/3/16

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ!!!Την είδηση μεταδίδουν τώρα ρωσικά ΜΜΕ!!Ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο έφτασε στις Γαλλικές ακτές!!!!!

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ!!!Την είδηση μεταδίδουν τώρα ρωσικά ΜΜΕ!!Ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο έφτασε στις Γαλλικές ακτές!!!!!
 
Για πρώτη φορά μετά την πτώση της σοβιετικής ένωσης,γαλλικά ναυτικά παρατηρητήρια στον Βισκαικό κόλπο,εντόπισαν τον Ιανουάριο που μας πέρασε,ρωσικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο αγνώστου ταυτότητας,καθώς οι Γάλλοι δεν πρόλαβαν να το ταυτοποιήσουν.

Την είδηση μεταδίδουν τώρα ρωσικά ΜΜΕ,με την επισήμανση πως το ρωσικό υποβρύχιο που έφτασε σε απόσταση αναπνοής από τις Γαλλικές ακτές στον Βισκαικό,ανήκει στον Βόρειο ρωσικό στόλο.Η Μόσχα στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Γαλλία,πως η συμμετοχή της σε αντιρωσικές ενέργειες σε ανατολική Ευρώπη και Συρία,θα έχει και επιπτώσεις.

Για την ιστορία να πούμε πως,οι Γάλλοι αν και κινητοποίησαν μεγάλες δυνάμεις,δεν μπόρεσαν να βρούν το ρωσικό υποβρύχιο.

Σε πραγματικές πολεμικές συνθήκες,οι Ρώσοι θα είχαν καταφέρει ανενόχλητοι να εξαπολύσουν πυρηνικούς πυραύλους κρούζ,με εμβέλεια 2.500χλμ,με καταστροφικά αποτελέσματα για την γαλλική στρατιωτική δομή και όχι μόνο.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.