ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!Η ΠΗΓΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ!!!


ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!Η ΠΗΓΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ!!!
Επίσκεψη στην Αθήνα πρόκειται να πραγματοποιήσει τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν

Ο Ρώσος πρόεδρος, εκτός από τις συναντήσεις που θα έχει με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία, θα επισκεφθεί και το Άγιο Όρος, όπου οι Ρώσοι γιορτάζουν φέτος τα χίλια χρόνια της μοναστικής τους παρουσίας.

Όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Σεργκέι Πρικχόντκο, συναντήθηκε και με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα.

Όπως είπε ο κ. Πρικχόντκο, του Ρώσου Προέδρου θα προηγηθεί ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος, ο οποίος θα βρεθεί στη χώρα μας περί τα μέσα Μαίου, όπου είναι προγραμματισμένες οι ημέρες πνευματικού πολιτισμού της Ρωσίας.

Επίσης ο κ. Πρικχόντκο, αποκάλυψε, όπως αναφέρει η Real, ότι πριν από δύο μέρες στη Μόσχα συνεδρίασε το Εποπτικό Συμβούλιο της Μονής Αγίου Παντελεήμονος στο Άγιο Όρος, στο οποίο συμμετέχουν τόσο ο Πρωθυπουργός Μεντβέντεβ όσο και ο Πατριάρχης Κύριλλος και συμφώνησαν το πρόγραμμα αποκατάστασης των ρωσικών μοναστηριών για τις επετειακές εκδηλώσεις.

πηγη
Από το Blogger.