Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

10/3/16

Αμερικάνοι προειδοποιούν πως θα παγώσει η Ελλάδα με ερχομό πυκνών χιονοπτώσεων!!!!

Αμερικάνοι προειδοποιούν πως θα παγώσει μεγάλο μέρος της Ελλάδας μετά τις 16-17 Μαρτίου με παγωνιά, χιόνια και ισχυρές καταιγίδες.
Αμερικάνοι προειδοποιούν πως θα παγώσει η Ελλάδα με ερχομό πυκνών χιονοπτώσεων!!!
Το Greek-Weather.Org επισημαίνει πως ο Χειμώνας θα κρατήσει μέχρι τουλάχιστον τα τέλη Μαρτίου, ενώ ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες θα σημειωθούν στη βόρεια Ελλάδα ακόμα και σε πεδινές περιοχές, όπου δεν αποκλείεται και πυκνές χιονοπτώσεις ιδιαίτερα στη Θράκη μετά τις 16-17 Μαρτίου.

Αμερικάνικα μοντέλα πρόβλεψης καιρού πάντως, κρατούν το Χειμώνα στη χώρα μας ως και τις αρχές Απριλίου, προειδοποιώντας για ισχυρές καταιγίδες και χιονοθύελλες σε ιδιαίτερα χαμηλά υψόμετρα όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ρωσίας, των Βαλκανίων και της Τουρκίας. Ακόμα και στην ορεινή Κύπρο δεν αποκλείεται να χιονίσει.

Περιμένουμε νεότερα προγνωστικά στοιχεία από το Greek-Weather.Org για να δούμε αν όντως επαληθευτούν και τα λεγόμενα των Αμερικάνων.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More