Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

30/3/16

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ!!!Αμερικάνικο αντιαρματικό «BGM-71 TOW»ΧΤΥΠΗΣΕ Ρωσικό Άρμα Τ-90 Αλλά τζίφος!!!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΥΔΟ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ!!!


Αμερικάνικο αντιαρματικό «BGM-71 TOW»ΧΤΥΠΗΣΕ Ρωσικό Άρμα Τ-90 Αλλά τζίφος!!!!
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΥΔΟ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ!!!
 
Όπως αναφέρει η Washington Post, πιθανόν είναι από τις πρώτες φορές που ένα Αντιαρματικό τύπου BGM-71 TOW αμερικανικής Κατασκευής και Προελέυσεως στοχεύει και χτυπά ένα Ρωσικό Άρμα Τ-90 στο πεδίο της μάχης.
Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει ένα Ρώσικο Άρμα Τ-90 να αντιμετωπίζει μία ομάδα Σύρων ανταρτών που κατέχουν αμερικανικό αντιαρματικό πύραυλο τύπου BGM-71 TOW στα προάστια του Χαλεπίου.
Ενώ κυκλοφόρησε και μία φωτογραφία για το τι συνέβη αφότου οι Σύροι αντάρτες εξαπέλυσαν τον πύραυλο. Όπως φαίνεται, ο BGM-71 TOW χτυπά τη δεξιά πλευρά του πυργίσκου του τανκ και μόλις καθαρίζει ο καπνός, ένας απο τους Χειριστές βγαίνει αλώβητος από αυτό ,παρά τις κραυγές των Ισλαμιστών που ουρλιάζουν Αλλάχ-Αλλάχ
Άμεσο χτύπημα , αλλά το πλήρωμα επιβιώνει χάρη στα Τ – ’90 βελτιωμένη πανοπλία . Φαίνεται ότι το σύστημα αυτοπροστασίας τους Άρματος το APS ενεργοποιήθηκε .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More