ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!!ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ Δημοσιεύτηκε ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ στις 9 Μαρ 2016!!!ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!!!ΞΕΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!!
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΞΕΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ Δημοσιεύτηκε ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ στις 9 Μαρ 2016!!!

 
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΝΕΤΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ! 
 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ… ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ


Έχουν έρθει στην Ελλάδα οργανωμένες ομάδες ISIS, αλλά και διαφόρων μισθοφόρων από Ευρώπη και Βαλκάνια, λένε διασταυρωμένες πηγές. Ο στόχος τους είναι να αιματοκυλήσουν την Ελλάδα, μόλις υπάρξει γενική αναμπουμπούλα του λαού την στιγμή που η κυβέρνηση θα ανακοινώσει «πρόβλημα». Επίσης, οι πηγές λένε ότι έχει δοθεί στις ένοπλες αυτές μουσουλμανικές ομάδες λίστα 1800 ατόμων που θα σφαχτούν άμεσα και ότι το σχέδιο περιλαμβάνει γενικές σφαγές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Μέσα στους πρώτους στόχους θα είναι αστυνομικά τμήματα και στρατόπεδα. Αμέσως μετά λίγες μέρες θα εισβάλλουν οι Τούρκοι στην Ελλάδα.
***
Η μόνη άμυνα που μπορούμε να προβάλλουμε προτού και αν ξεσπάσουν τέτοιου είδους γεγονότα είναι να ενωθεί η Ορθόδοξη εκκλησία των Ελλήνων και να δώσει άμεσα εντολή κάθαρσης της Ελλάδος. Κι επειδή δεν υπάρχει δυστυχώς κανείς από τους τώρα ιεράρχες να είναι πρόθυμος να ενώσει την εκκλησία, θα πρέπει ο λαός να φωνάξει ενωμένος κάποιον που να πληρεί τις προϋποθέσεις, έστω και για λίγο χρονικό διάστημα, μέχρι να γίνει η κάθαρση και στον χώρο της Ορθόδοξης Εκκλησίας και να αναλάβουν οι άξιοι ιερείς.
πηγη
Από το Blogger.