Γενική Επιστράτευση ανδρών και γυναικών έως 35 χρόνων λίγο πριν την εθνική τραγωδία!!!Οι κίνδυνοι για την εθνική ακεραιότητα της χώρας είναι ορατοί!!![Βίντεο]


Γενική Επιστράτευση ανδρών και γυναικών έως 35 χρόνων λίγο πριν την εθνική τραγωδία!!!Οι κίνδυνοι για την εθνική ακεραιότητα της χώρας είναι ορατοί!!!
 
 
Βρισκόμαστε λίγο πριν την Γενική Επιστράτευση ανδρών και γυναικών έως 35 χρόνων λίγο πρίν την εθνική τραγωδία. Αυτό οφείλει να κάνει η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία της χώρας.

Οι εξελίξεις στο προσφυγικό θα είναι πλέον ραγδαίες ενώ οι κίνδυνοι για την εθνική ακεραιότητα της χώρας είναι ορατοί. H αποκάλυψη της Χουριέτ για τα3.000.000 πρόσφυγες που βρίσκονται στο έδαφος της Τουρκίας και
περιμένουν να περάσουν στην Ευρώπη δεν επιτρέπει εφησυχασμό. Ο εφησυχασμός ανιστοιχεί πλέον σε εθνική προδοσία.
Σε λίγες μέρες από σήμερα το σενάριο Οικουμενικής Κυβέρνησης θα ακούγεται σαν ανέκδοτο μια και δεν θα υπάρχει χρόνος για συζητήσεις ανάμεσα στους ανεμάρτιστους Ελληνες πολιτικούς και κόμματα.

Η Μέρκελ μετά τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών και την συντριβή της σε καμμία περίπτωση δεν θα ανεχθεί ανοιχτά σύνορα ενώ η Τουρκία μετά και την σημερινή πολύνεκρη έκρηξη πολύ δύσκολα θα υπογράψει την συμφωνία για το προσφυγικό και ακόμη πιο δύσκολα θα την εφαρμόσει.

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή να βρίσκεται στο επίκεντρο καθώς σπεύδουν να τον συναντήσουν εκτάκτως συγκεκριμένοι υπουργοί, πολιτικοί και στρατιωτικοί που δεν κρύβουν την αγωνία τους για την εθνική μας ακεραιότητα. Ο εθνικός συναγερμός βρίσκεται προ των πυλών μια και δεν υπάρχει ουδεμία δικαιολογία σε περίπτωση που οι εξελίξεις πιάσουν στον ύπνο την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία στο σύνολό της.
kourdistoportocali.com 
Από το Blogger.