18/3/16

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!Πρέπει να κλείσουν εντός 30 ημερών το αργότερο!!!

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
 
Άσχημες προμηνύονται οι εξελίξεις για την χώρα μας, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη, για τις επόμενες ημέρες...

Η Ελλάδα καλείται να κλείσει πολλές «πληγές» με βασική αυτή του προσφυγικού ζητήματος και δεύτερη, αυτή της αξιολόγησης του προγράμματος.

Τα δυο καταστροφικά για την Ελλάδα, θέματα, πρέπει να κλείσουν εντός 30 ημερών το αργότερο, καθώς στην συνέχεια οι εξελίξεις θα είναι ανηκουστες.

Χωρίς την αξιολόγηση, ή ακόμη χειρότερα με αρνητικά αποτελέσματα από την αξιολόγηση, η χώρα μας θα βιώσει έναν όλεθρο.

Οι επενδύσεις θα μηδενιστούν και το χρηματιστήριο θα καταρεύσσει.

Ως αποτέλεσμα, η οικονομία της Ελλάδας θα γυρίσει στα επίπεδα του 2009, ενώ η κυβέρνηση θα έχει παράλληλα να αντιμεωπίσει το προσφυγικό.

Την ίδια ώρα που η Ελλάδα θα παλεύει να βγεί ζωντανή, από την οικονομική κρίση, καλείται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που τις δημιουργούν οι γειτονικές χώρες, με πρόφαση το μεταναστευτικό.

Η Αυστρία, τα Σκόπια και η Τουρκία, έχουν αναδειχτεί οι μεγαλύτεροι εχθροί της Ελλάδας, που είναι βέβαιο πως τον επόμενο μήνα, θα βάλουν πολλές «τρικλοποδιές» στην χώρας μας.

Αναμένουμε τις εξελίξεις λοιπόν...
πηγη

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.