Τρελάθηκε ο καιρός!!!Χιόνια και καταιγίδες την 25η Μαρτίου!!!

Τρελάθηκε ο καιρός!!!Χιόνια και καταιγίδες την 25η Μαρτίου!!! 

Τρελάθηκε ο καιρός !! Χιόνια και καταιγίδες προβλέπει η γνωστή και πετυχημένη σελίδα πρόβλεψης καιρού Ελλάδος Greek-Weather.Org.

Η γνωστή ιστοσελίδα πρόβλεψε πως ο Μάρτης θα είναι γδάρτης κάτι που συνέβη τελικά, έστω και αν κάποιοι λίγοι με ανακοινώσεις που ούτε τα ίδια τους τα μέλη πλέον πιστεύουν αλλά ούτε και οι ίδιοι, προσπαθούν να αποδείξουν ανεπιτυχώς πως το Greek-Weather.Org πέφτει έξω. Μάλλον ούτε οι ίδιοι τους όπως γράφουν πιστεύουν αυτά που λένε...

Έτσι λοιπόν φαίνεται πως παρά την αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας το διάστημα 22-23 Μαρτίου και τη γενικευμένη καλοκαιρία, το διάστημα 24 και 25 Μαρτίου, θα κυλήσει με πτώση της θερμοκρασίας, κρύο, χιόνια στα ορεινά αλλά και ημιορεινά τμήματα της βόρειας κυρίως χώρας μας αλλά και ισχυρές καταιγίδες.

Ο Μάρτιος πραγματικά θυμίζει Φεβρουάριο ενώ σύμφωνα με το Greek-Weather.Org και οι αρχές του Απριλίου θα θυμίζουν Χειμώνα καθώς θα επικρατήσουν χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες και άστατος καιρός με καταιγίδες και χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα της βόρειας Ελλάδας.
Από το Blogger.