Πανικός στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα!!! Οι σεισμολόγοι κρίνουν κρίσιμες τις επόμενες εβδομάδες!!!!Περιμένουν όπως αναφέρουν μεγάλο σεισμό!!!

 
Πανικός στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα!!!
 
Πανικός στην Ελλάδα !! Σύμφωνα με αναφορές κατοίκων της Κρήτης, δεν αποκλείεται το νησί να δεχτεί δυνατό σεισμό τις επόμενες μέρες.

Τα τελευταία 24ωρα σημειώνονται στη δυτική Κρήτη, δεκάδες σεισμούς με μεγέθη από 3-4 Ρίχτερ με μικρό εστιακό βάθος και στη στεριά. Δυστυχώς για τους κατοίκους οι σεισμοί γίνονται στο έδαφος και όχι στη θάλασσα με αποτέλεσμα να γίνονται αρκετά αισθητοί και να τους τρομάζουν.

Οι σεισμολόγοι με τη σειρά τους κρίνουν κρίσιμες τις επόμενες εβδομάδες και παρακολουθούν διαρκώς τη σεισμική ακολουθία της περιοχής, η οποία κατά το παρελθόν έχει δώσει ισχυρούς σεισμούς άνω των 6,0 Ρίχτερ με πιο πρόσφατο τον μεγάλο σεισμό του 2014.

Το μόνο που προβληματίζει κατοίκους και σεισμολόγους είναι ότι οι σεισμοί σημειώνονται πάνω στη στεριά και είναι επιφανειακοί και δεν γίνονται μέσα στη θάλασσα όπου η ενέργεια εκτονώνεται. Για ότι νεότερα θα σας ενημερώσουμε μέσω του Greek-Weather.Org.
Από το Blogger.