Τώρα θανατηφόρο τροχαίο με 14 φοιτητές νεκρούς!!!

Τώρα θανατηφόρο τροχαίο με 14 φοιτητές νεκρούς!!!
 
Τραγικός ήταν ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη κοντά στην Amposta της Ισπανίας, καθώς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που δημοσιεύουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, έχασαν τη ζωή τους 14 φοιτητές του προγράμματος Erasmus.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το δυστύχημα σημειώθηκε όταν το λεωφορείο που μετέφερε τους φοιτητές συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αυτοκίνητο. Στο πούλμαν επέβαιναν συνολικά 60 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φοιτητές είναι τουλάχιστον 12 διαφορετικών εθνικοτήτων, ανάμεσά τους σίγουρα Ελβετοί, Νορβηγοί, Αγγλοι, Τούρκοι και Ουκρανοί.

Εντός του λεωφορείου υπάρχουν ακόμα παγιδευμένοι άνθρωποι και περισσότεροι από 20 πυροσβέστες που έχουν φτάσει στο σημείο, προσπαθούν να τους απεγκλωβίσουν.

Oι φοιτητές που επέβαιναν στο πούλμαν είναι διαφόρων εθνικοτήτων και είχαν πάει στο φεστιβάλ «Las Fallas» στη Βαλένθια. Το δυστύχημα συνέβη κατά την επιστροφή τους από τη Βαλένθια στη Βαρκελώνη.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων σημειώθηκε κοντά στην περιοχή Freginals στον αυτοκινητόδρομο AP7. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του πούλμαν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και ανατράπηκε. Το σημείο εκείνο είναι από τις λιγοστές στροφές που υπάρχουν σε έναν μεγάλο αυτοκινητόδρομο και πολλοί το χαρακτηρίζουν ως «τυφλό σημείο». Το πρακτορείο Efe μεταδίδει ότι ο οδηγός του πούλμαν είναι ζωντανός.
Από το Blogger.