Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!Το σχέδιο του Σόιμπλε έχει ήδη μπει σε εφαρμογή!!!Δεδομένο ότι η Άνγκελα Μέρκελ θα συντριβεί στις εκλογές της 13ης Μαρτίου!!!

Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!Το σχέδιο του Σόιμπλε έχει ήδη μπει σε εφαρμογή!!!Δεδομένο ότι η Άνγκελα Μέρκελ θα συντριβεί στις εκλογές της 13ης Μαρτίου!!!
 
Σε νέα περίοδο πολιτικής αστάθειας αναμένεται να μπει μέσα στον Μάρτιο η χώρα αφού τα νέα από το παρασκήνιο κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση Ευρωπαϊκών κύκλων να "τελειώνει" ο Α. Τσίπρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γερμανός ΥΠΕΞ, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έδωσε το πράσινο φως στα "εξαπτέρυγα" της νόμιμης τοκογλυφίας Κριστίν Λαγκάρντ και Πολ Τόμσεν να εξωθήσουν τον
Πρωθυπουργό σε παραίτηση. Αυτό θα το πετύχουν ορθώνοντας μόνιμα εμπόδια στην αξιολόγηση με παράλογες και εξωφρενικές απαιτήσεις.


Τα νέα έχουν φτάσει και στα αυτιά μελών της εκλεκτής εγχώριας ολιγαρχίας με τους περισσότερους εξ αυτών να επισκέπτονται συχνά γερμανούς αξιωματούχους που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.


Τα νομοσχέδια που μεταφέρουν τα φορολογικά βάρη στα υψηλότερα εισοδήματα, οι τηλεοπτικές άδειες κ. α έχουν κάνει την εγχώρια επιχειρηματική ελίτ να ιδρώνει με αποτέλεσμα να έχουν σπεύσει να τα βρουν με την άλλη πλευρά τάζοντας διαμεσόλαβηση για προώθηση γερμανικών επενδύσεων στη χώρα μας.


Το σχέδιο του βρωμερού Σόιμπλε έχει ήδη μπει σε εφαρμογή. Θεωρεί δεδομένο ότι η Άνγκελα Μέρκελ θα συντριβεί στις εκλογές της 13ης Μαρτίου (αφορά τρία κρατίδια της Ομοσπονδίας). Αυτό θα του προσφέρει τη δυνατότητα να τορπιλίσει μέσα σε λίγες ώρες τόσο την πορεία του προγράμματος όσο και της αξιολόγησης.


Με βάση αυτό το σχέδιο, ο Πρωθυπουργός θα αναγκαστεί να παραιτηθεί εντός του Μαρτίου με τους πολίτες να καταλήγουν ξανά στις κάλπες, ενδεχομένως με δραχμή στις τσέπες τους.
spirospero
Από το Blogger.