Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

5/3/16

ΤΩΡΑ!!!ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ''ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!Τρία πλοία με πάνω 1.000 ΄΄πρόσφυγες΄΄!!!Πειραιάς!!!Προκάτ οικισμός θα στηθεί στην πύλη Ε-2 !!!Τρία πλοία με πάνω 1.000 ΄΄πρόσφυγες΄΄!!!

Στο λιμάνι του Πειραιά ‘έφθασαν το πρωί δύο επιβατηγά πλοία μεταφέροντας 975 μετανάστες και πρόσφυγες από Χίο και Μυτιλήνη.

Συγκεκριμένα το ναυλωμένο καταμαράν «Tera Jet» κατέπλευσε στις 6 το πρωί με 400 άτομα από τη Χίο, ενώ στις 7 το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Βlue Star 1» με 445 άτομα από τη Μυτιλήνη και 130 από τη Χίο.

Στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται αργότερα και το επιβατηγό πλοίο «Διαγόρας» που μέχρι στιγμής έχει παραλάβει 54 μετανάστες και πρόσφυγες από την Κω.

Στην πύλη Ε-2 αναμένεται σήμερα με πρωτοβουλία της αντιπεριφέρειας Πειραιά να στηθεί προκάτ οικισμός, από όπου θα γίνεται ο συντονισμός και η διαχείριση των αναγκών στους σταθμούς όπου φιλοξενούνται οι πρόσφυγες.

πηγη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More