24/2/16

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!!!!Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕ ΥΠΕΡΑΕΡΟΣΚΑΦΗ Βάσει της συνθήκης Open Skies!!!!

Θα τους αποτρελάνει όλους ο Β.Πούτιν!
Η Ρωσία αναμένεται να ζητήσει άδεια από τις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να πετάξει υπέρ-αεροσκάφη επιτήρησης, εξοπλισμένα με κάμερες προηγμένης τεχνολογίας, πάνω από την αμερικανική επικράτεια.

Η κίνηση προφανώς έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την Νέα Τάξη, με τις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ και στρατιωτικούς αξιωματούχους να μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Σημειώνεται πως τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Ρωσία έχουν υπογράψει τη συνθήκη Open Skies. Η εν λόγω συνθήκη επιτρέπει σε άοπλα αεροσκάφη επιτήρησης των κρατών μελών να πετάνε πάνω από τα εδάφη των χωρών μελών για ενίσχυση της διαφάνειας όσο αφορά στρατιωτικές δραστηριότητες.

Έτσι, το Κρεμλίνο υπέβαλε την αίτησή της προς την Συμβουλευτική Επιτροπή Ανοικτών Ουρανών με έδρα τη Βιέννη, ζητώντας αυτό που προβλέπει η συνθήκη, νε πετάξουν πάνω από τις Η.Π.Α. αεροσκάφη επιτήρησης.

Σε δύσκολη θέση η αμερικανική κυβέρνηση που πρέπει να αποφασίσει τώρα, αν θα χορηγήσει άδεια στους Ρώσους ή αν θα αρνηθεί, λίγες ώρες μετά την συμφωνία εκεχειρίας για την Συρία.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.