Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

17/2/16

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!Σε συναγερμό oi Πολεμικές Μοίρες στο Α/ΤΑ περιμένοντας τα χειρότερα!!!Τι θα συμβεί κανείς δεν μπορεί να πεί με σιγουριά!!!

Μας πήραν παραμάζωμα οι Τούρκοι σήμερα στο Αιγαίο που έβγαλαν ουτε λίγο ουτε πολύ 14 Μαχητικά F-16 , 5 επιθετικά ελικόπτερα και 2 Κατασκοπευτικά CN-235…

Σε συναγερμό είχε τις Πολεμικές Μοίρες το Α/ΤΑ περιμένοντας τα χειρότερα!

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι στην τετράδα των Τούρκικων F-16 που εισέβαλαν στο βόρειο Αιγαίο το Α/ΤΑ έστειλε ένα ζεύγος των θρυλικών F-4 τα γνωστά σε όλους μας ''Φαντάσματα του Αιγαίου'' κρατώντας την επιφυλακή για τα χειρότερα!

Τα F-4 αναχαίτισαν τα οπλισμένα Τούρκικα F-16 και την ιδια ώρα στον Νοτιοανατολικό Αιγαίο ένας σχηματισμός απο 8 μαχητικά και ένα οπλισμένο ζευγάρι των F-16 πέταξαν στα Όρια!

Ελληνικά F-16 απο το Καστέλι αναχαίτισαν τα Τούρκικα,ενώ πετούσαν πάνω κάτω στο Αιγαίο...Γιατί Τούρκικα Ελικόπτερα που απονηεώθηκαν απο σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας ξαναγυρνούσαν στην περιοχή.

Δύο απο CN-235 άρχισαν να κάνουν τα δικά τους αλλά αποχώρησαν γιατί παντού μύριζε κηροζίνη και τσαμπουκά…

Τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες κανείς δεν μπορεί να πεί με σιγουριά...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More