Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

8/2/16

ΤΩΡΑ!!!ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ!!!Με εντολή του ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Β.Πούτιν εκατοντάδες άντρες της FSB ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ και τον προσωπικό τους στρατό,αποτελούμενο απο 1.000 άνδρες!!!

Πάνοπλοι άντρες της Ρωσικής FSB,επέδραμαν  κατά της μεγαλύτερης οργάνωσης μαφίας που υπήρξε ποτέ!!!

Η μαφιόζικη οργάνωση »μπότες»,ιδρύθηκε την δεκαετία του ΄90 απο τον Victor Bashmakov. και είχε στο ενεργητικό της φόνους,κλοπές,ναρκωτικά,διακίνηση βαρύ οπλισμού,μπραβιλίκια και πουλούσε προστασία σε όλη την Ουκρανία και την Ρωσία!!!

Με έδρα την Σεβαστούπολη,η οργάνωση έκανε χρυσές δουλειές μέχρι που έφτασε η ώρα της απελευθέρωσης της Κριμαίας απο τον ρωσικό στρατό.

Με εντολή του Β.Πούτιν εκατοντάδες άντρες της FSB,επέδραμαν και συνέλαβαν τους 2 αρχηγούς της οργάνωσης και τον προσωπικό τους στρατό,αποτελούμενο απο 1.000 άνδρες!!!

Όλοι τους φεύγουν για Σιβηρία απο ισόβια έως πολυετείς καταδίκες.Έτσι κάνουν τα σοβαρά κράτη που θέλουν να εξαλείψουν την εγκληματικότητα.

Κάθε σύγκριση με εδώ όπου ναρκωτικά,όπλα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς βρίσκονται εν αφθονία και πλήρως ανεξέλεγκτα,μόμο θλίψη μας προκαλεί!!!

πηγη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More