ΤΩΡΑ!!!ΣΚΗΝΕΣ ΠΑΝΙΚΟΥ!!!Εμπλοκή Ρωσικών και Νατοϊκών ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ αεροσκαφών!!!

Σκηνές πανικού εκτυλίχθησαν χθες το βράδυ στο εναέριο χώρο της Συρίας, καθώς έγινε εμπλοκή μεταξύ γερμανικών Tornado και ρωσικών μαχητικών Su-35s. 
Άμεση ήταν η απάντηση της Ρωσίας, η οποία έδωσε εντολής εκδίωξης του γερμανικού αεροπλάνου, στέλνοντας εμφατικό μήνυμα στο Βερολίνο, δηλώνοντας έμμεσα πως σε καμία περίπτωση δε θα ανεχθεί άλλη πρόκληση, απ' όπου κι αν προέρχεται αυτή...!

Ο εκτελεστικός διευθυντής του ΝΑΤΟ Joachim Wundrak, δήλωσε πως τα Tornado εισέβαλλαν στον εναέριο χώρο της Συρίας και αμέσως εκδιώχθηκαν από ρωσικά μαχητικά.

Μάλιστα, τα ρωσικά μαχητικά ακολουθούσαν συνεχώς τα Tornado και μόλις σιγούρεψαν ότι δεν πρόκειται για επίθεση κατά διακεκριμένων στόχων των τζιχαντιστών, τότε ξεκίνησαν οι διαδικασίες εκδίωξης...!

Μπορεί το ΝΑΤΟ να δηλώνει πως οι δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στο Αιγαίο με στόχο την πάταξη των διακινητών και τη μείωση των μεταναστευτικών ροών, η συγκεκριμένη όμως κίνηση από τη Γερμανία φανερώνει πως κάτι τέτοιο είναι ψέμα, αφού τα Tornado δε συμμετείχαν στους βομβαρδισμούς και δεν περιπολούσαν!

Η κ. Μέρκελ φαίνεται πως έχει τρομοκρατηθεί, καθώς ζήτησε πρώτη τη δημιουργία no-fly zone πάνω από τη βόρεια Συρία.

Βέβαια κάτι τέτοιο φανερώνει πως εξυπηρετεί τα τουρκικά συμφέροντα, καθώς η Άγκυρα επιθυμεί το no-fly zone ώστε να μπορεί το τουρκικό πυροβολικό να δρα ανενόχλητο...
πηγη
 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Από το Blogger.