7/2/16

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!!!Η Ωρολογιακή Βόμβα που μας Απειλεί!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…

Σήμερα ένας από τους θρύλους των επιχειρήσεων και επί 28 έτη μέλος της «Στρογγυλής Τράπεζας» του Barron, Felix Zulauf, προειδοποιεί για την ωρολογιακή βόμβα που απειλεί σήμερα τον κόσμο.

Felix Zulauf: «Έχουμε μια εντελώς υπερχρεωμένη παγκόσμια οικονομία. Κατά το έτος 2000, το συνολικό παγκόσμιο χρέος ανήλθε στα περίπου $ 87 τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Το χρέος του κόσμου είναι πλέον πολύ πάνω από τα $ 200 τρισεκατομμύρια δολάρια», αναφέρει αρχικά.

Και συνεχίζει: «Όσο μεγαλύτερο είναι το βάρος του χρέους, τα λιγότερο οικονομικά θέματα παραμένουν σε όρους δυνατότητας δύναμης δανεισμού για το μέλλον. Και αυτό σημαίνει ότι η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται σε στασιμότητα. Αυτή είναι η κοσμική εγκατάσταση».


«Στην κορυφή αυτής έχουμε ένα κύκλο. Ο κύκλος απλά δεν παίζει έξω όπως γίνεται κανονικά στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, ή την Ιαπωνία. Θα παίζεται στην Κίνα και στις αναδυόμενες οικονομίες. Έτσι, η δυναμική τάση είναι προς την αρνητική πλευρά. Θα έλεγα ότι είναι ένας αποπληθωριστικός μηχανισμός, μια αποπληθωριστική διαδικασία στη δουλειά, αλλά δεν είναι ο τύπος αποπληθωρισμού του 1930, ο οποίος έδινε μια συνολική αίσθηση κατάρρευσης της οικονομίας».

Ο Felix Zulauf αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Το νέο φυσιολογικό είναι μια μόνιμη κρίση, επειδή μέχρι στιγμής δεν έχουμε λύσει τα προβλήματα από τη Μεγάλη Οικονομική Κρίση. Και καθώς η παγκόσμια οικονομία επιβραδύνεται περαιτέρω, και βλέπουμε πολύ χαμηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και στασιμότητας, οι συστημικοί κίνδυνοι ανεβαίνουν και γι ‘αυτό είναι μια καλή ιδέα να έχουμε μια σταθερή θέση στην αγορά χρυσού».
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.