5/2/16

Αμερικάνικες ιστοσελίδες πρόβλεψης καιρού προβλέπουν χειμώνα ως και το Μάρτιο!!!!

Αμερικάνικες ιστοσελίδες πρόβλεψης καιρού καθώς και Αμερικάνικα μοντέλα πρόβλεψης καιρού, προβλέπουν σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, χειμώνα ως και το Μάρτιο σε όλο το βόρειο ημισφαίριο και ιδιαίτερα στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη και τις ανατολικές Η.Π.Α.

Η διάταξη των καιρικών συστημάτων θα είναι τέτοια από εδώ και πέρα που θα ευνοήσει το ψύχος αλλά και γενικότερα όλες τις κακοκαιρίες, να χτυπήσουν τμήματα των ανατολών και κεντρικών Η.Π.Α, αλλά και της κεντρικής και ανατολικής, νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Όπως προβλέπει το Greek-Weather.Org, φαίνεται να επηρεάζεται και η Ελλάδα από ακραία καιρικά φαινόμενα μέχρι και τα μέσα τουλάχιστον του Μαρτίου, με τη διάταξη των καιρικών συστημάτων που φαίνεται να λαμβάνει χώρα τις επόμενες ημέρες και να διατηρείται για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα και ως τα μέσα του Μαρτίου.

Γενικότερα λοιπόν η τάση του καιρού, δείχνει πως τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα, θα εισέλθουμε σε κακοκαιρίες με καταιγίδες, βροχές, χιόνια και κρύο.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.