22/2/16

Έρχεται μεγάλη θύελλα!!!Aρχίζει ηλεκτρονικός πόλεμος μεγάλης κλίμακος!!!Οι Ρώσοι αποστέλλουν ένα απο τα καλύτερα παγκοσμίως πλοία,ηλεκτρονικού πολέμου!!!Μόλις πέρασε τον Βόσπορο!!!(Αποκλειστικές φωτογραφίες)

Έρχεται μεγάλη θύελλα και αυτό φαίνεται
από τις προετοιμασίες που πραγματοποιούν,όλες οι πλευρές.

 
Πριν λίγο πέρασε τον Βόσπορο,ένα από τα καλύτερα πλοία ηλεκτρονικού πολέμου,του ρωσικού πολεμικού ναυτικού,το Priazne (SSV201) Vishnaya class, με κατεύθυνση την ευρύτερη περιοχή ανάμεσα στην Κύπρο και την Λατάκια.
Το συγκεκριμένο πλοίο του ρωσικού πολεμικού ναυτικού,διαθέτει κορυφαίες ικανότητες συλλογής πληροφοριών,παρεμβολών και ηλεκτρονικού πολέμου.Ότι σήμα ''πετάει''σε απόσταση εκατοντάδων χλμ,το καταγράφει και θα συμπληρώσει από θαλάσσης τον ρόλο του Ρωσικού Tu-214R.Η παρουσία του Priazne σηματοδοτεί,την έναρξη μεγάλης κλίμακας ηλεκτρονικού πολέμου και είναι το προανάκρουσμα για τις πραγματικές πολεμικές επιχειρήσεις.
Κατά την διάρκεια του διάπλου από τον Βόσπορο,πάνω στο πλοίο,έλαβαν θέση μάχης,πάνοπλοι Ρώσοι πεζοναύτες,ενώ αξιωματικοί του πληρώματος σάρωναν με τα κιάλια τις δυο ακτές της Βασιλεύουσας (βλ.φώτο).
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.