10/2/16

Οι Τούρκοι Καταδρομείς ετοιμάζονται για Ρεσάλτο!!!(φώτο)

Ο Αρχηγός του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου Στρατηγός Hulusi Akar, και ο Αρχηγός των Ναυτικών Δυνάμεων ναύαρχος Μπουλέντ BOSTANOĞLU επιθεώρησαν τα στρατεύματα των Ειδικών Δυνάμεων στην Κωνσταντινούπολη στις 5 Φεβρουαρίου, 2016!

Στο πλαίσιο αυτό επισκέφτηκαν και επιθεώρησαν την Ναυτική Εκπαίδευση και την Διοίκηση Εκπαίδευσης με αντικείμενα όλα τα είδη του αγώνα , του αέρα και των ειδικών δυνάμεων αλλά και την εκτέλεση επίθεσης σε συνδυασμό με υποβρύχια !

Οι δύο Αρχηγοί παρακολούθησαν ασκήσεις των SATA και SAS εκπαίδευση καταδρομέων στην Κωνσταντινούπολη παρακολουθώντας τις κοινές ασκήσεις Ναυτικού και ειδικών Δυνάμεων με συνθήκες κυματισμού στην Θάλασσα και κακών καιρικών συνθηκών !

Στη συνέχεια, έγινε επιθεώρηση στον Όμιλο Υποβρύχια Defense Command αλλά και στην κατασκευή υπό εθνική τουρκική τεχνολογία την κατασκευή των ADA Κατηγορίας Command Shipyard.

Το ΓΕΕΘΑ σχεδιάζει κάποια αντίστοιχη άσκηση στα νερά του Αιγαίου και όχι στην Ύδρα …Κατασκευάζουμε μήπως κάποιο απόρρητο πολεμικό σκάφος Ελληνικής Κατασκευής ,εμείς στα Ναυπηγεία του Σκαραμαγκά όπου χόρτασαν ξάπλα οι Συνδικαλιστές και δεν το ξέρουμε ;ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.