18/2/16

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ!!!!ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ''ΜΑΧΗ'' ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ!!!!


Από την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε παρών του προέδρου Κωνσταντίνου Κόλλια, εγκρίθηκε η συνέχιση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους.
Πιο αναλυτικά σύμφωνα με την ανακοίνωση αποφασίστηκαν:
 
Παραστάσεις διαμαρτυρίας από την Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, στο υπουργείο Οικονομικών και την Τρίτη 1η Μαρτίου στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.
Αποκλεισμός εφοριών τις επόμενες ημέρες.
Κυλιόμενη αποχή από την υποβολή φορολογι
Νέα συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, από εκπροσώπους των ομοσπονδιών και φορέων των λογιστών-φοροτεχνικών, με σκοπό να αποφασιστούν οι κινητοποιήσεις τους κατά του προτεινόμενου ασφαλιστικού νομοσχεδίου.
Κυλιόμενη αποχή από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων, μόλις ανοίξει η εφαρμογή του TAXISNET.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.