ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ "ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ"!!!ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ!!!

Η προσωπική μου μαρτυρία είναι η καλύτερη απόδειξη. Ο Γιάννης Κεχρής, διευθυντής του τμήματος Επειγόντων περιστατικών του "Ερρίκος Ντυνάν" είχε φέρει στο στάδιο όπου πραγμτοποιείτο η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνας δρόμου "Υμηττός 2016" ασθενοφόρο σε περίπτωση που παρουσιαστεί ανάγκη.
Και η ανάγκη έτυχε να παρουσιαστεί σε μένα. Μετά από μια σοβαρή...

πτώση που είχα περίπου στο 16ο χιλιόμετρο της διαδρομής και αφού τερμάτισα, το ενδιαφέρον ήταν απίστευτο-μοναδικό! Με εντολή του γιατρού Γιάννη Κεχρή και αφού μου περιποιήθηκαν γρήγορα το τραύμα οι ιθύνοντες του γηπέδου, μεταφέρθηκα με το ασθενοφόρο και τον εκπληκτικό οδηγό του Ιάκωβο στο "Ερρίκος Ντυνάν".

Εκεί, η εξυπηρέτηση ήταν άμεση! Ο γιατρός Κώστας Μαρκάτος και η νοσηλεύτρια Ματίνα Πανούλα (πάνω φωτό) με έβαλαν στο χειρουργείο, όπου και υποβλήθηκα σε σειρά ραμμάτων: και εσωτερικών και εξωτερικών! Το τραύμα ήταν πολύ βαθύ αλλά ευτυχώς δεν πείραξε τον τένοντα.
Αυτό όμως που με..σκλάβωσε ήταν όχι μόνο το επιστημονικό κύρος του γιατρού και της νοσηλεύτριας, αλλά η ανθρωπιά τους.

Ακόμη και ο οδηγός,ο Ιάκωβος παρά το ότι με μετέφερε στο νοσοκομείο μπήκε μέσα στο χειρουργείο δείχνοντας απαράμιλλο ενδιαφέρον για την κατάστασή μου !
Νιώθω απίστευτα υποχρεωμένος, σκλαβωμένος. Και απέραντη ευγνωμοσύνη! Τέτοιες συμπεριφορές, σε τέτοιους καιρούς κρίσης και γενικής τρέλας, σε κάνουν να νιώθεις ευτυχισμένος και να ξεχνάς τον πόνο!
Το "Ερρίκος Ντυνάν", δεν έχει μόνο γιατρούς και νοσηλευτικός ή υπαλληλικό προσωπικό σπουδαίο. Έχει ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! 
Από το Blogger.