ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!Είναι χημικά και όχι καυσαέρια ή παγάκια!!![ΦΩΤΟ]

Λένε μια εικόνα, χίλιες λέξεις. Όμως δυο εικόνες μια απόδειξη. Με ή χωρίς το φίλτρο που δείχνει τη συσσώρευση των αιωρουμένων σωματιδίων, φαίνεται τελικά αν οι γραμμές των αεροπλάνων που βλέπουμε είναι σωματίδια -όπως λέμε χημικά, βαρέα μέταλλα- ή απλές συμπυκνώσεις των καυσαερίων, όπως θέλουν να ισχυρίζονται.

Μπορεί οι ουρές να λιγοστεύουν, γιατί όπως είπαμε κάνουν και μαζικές ρίψεις χημικών, αλλά τα χημικά δεν σταματούν να σκεπάζουν τους ουρανούς. Δύσκολο πλέον να τα εντοπίσεις από κάτω με κάμερα, αλλά φαίνονται καθαρά στις εικόνες της ΝΑΣΑ, στις οποίες, ακόμα, έχουμε πρόσβαση... Δεν θα είναι έκπληξη αν μας το κόψουν μια μέρα κι αυτό, όπως έκοψαν την παρακολούθηση του μαγνητόμετρου του χααρπ με την γελοία δικαιολογία ότι έκλεισε.

Οι εικόνες της ΝΑΣΑ προσφέρουν ένα φίλτρο που μπορεί να εντοπίσει τη συσσώρευση των διαφόρων αιωρουμένων σωματιδίων, από μόλυνση, σκόνη και φυσικά... κι αυτών που ψεκάζουν. Πως είναι δυνατόν εκεί που έχει σκόνη από την Αφρική να μην κοκκινίζει η περιοχή, κι εκεί που είναι οι "περίεργες" ουρές πάνω από θάλασσες να είναι κόκκινο; Τι δικαιολογεί μεσοπέλαγα τη συσσώρευση όταν δεν υπάρχουν πόλεις και εργοστάσια; Δείτε τις φωτό χωρίς και με φίλτρο:
Από το Blogger.