11/2/16

ΤΩΡΑ!!!Εντοπίστηκαν οι σοροί δύο απο τους τρεις επιβαίνοντες Αξιωματικούς του Ελικοπτέρου!!Μεσίστιες οι Σημαίες των Ενόπλων Δυνάμεων και Μέγας Θρήνος στο Πολεμικό μας Ναυτικό!!!

 


Μεσίστιες οι Σημαίες των Ενόπλων Δυνάμεων και Μέγας Θρήνος στο Πολεμικός μας Ναυτικό ….


Εντοπίστηκαν οι σοροί δύο απο τους τρεις επιβαίνοντες Αξιωματικούς του Ελικοπτέρου πάνω στους βράχους του νησιού .Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες ανεβρέθηκα οι σοροί δύο κ των τριών επιβαινόντων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού!

Το ελικόπτερο εκτελούσε χαμηλή πτήση όψεως ψάχνοντας σύμφωνα με το Σενάριο της Τακτικής Άσκησης Αστραπή 2/16 που εκτελείτο στην Περιοχή για αγκιστρωμένους Τούρκους Καταδρομείς !
Πιθανόν να βρήκε μπροστά του τον βράχο της Βραχονησίδας και δεν μπόρεσε να πάρει ύψος και στουκάρησε στο βράχο της νήσου Κίναρος!

Μεσίστιες οι Σημαίες των Ενόπλων Δυνάμεων και Μέγας Θρήνος στο Πολεμικός μας Ναυτικό ….

Ποια ήταν τα Παλληκάρια μας !

Ο Κυβερνήτης Υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης 37 ετών (γεννήθηκε το 1979). Πολύ έμπειρος, με περισσότερες από 1300 ώρες πτήσης, έγγαμος -

Ο Συγκυβερνήτης Υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς 34 ετών (γεννήθηκε το 1982). Έγγαμος με ένα παιδί και η γυναίκα του έγκυος στο δεύτερο –

Ο Ναυτίλος (χειριστής ραντάρ επιφανείας) ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου 36 ετών (γεννήθηκε το 1980). Έγγαμος με ένα παιδί.

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.