ΤΩΡΑ!!!ΥΠΕΡΒΟΛΗ Η ΛΕΞΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΕΔΩ!!!ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ!!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!!

ΤΩΡΑ!!!ΥΠΕΡΒΟΛΗ Η ΛΕΞΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΕΔΩ!!!ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ!!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!!
Η χώρα περνά την δυσκολότερη περίοδο μετά από αρκετές δέκατες .. Μια περίοδο που οι ιστορικοί του μέλλοντος θα γράψουν με τα ποιο μελανά χρώματα…

Ένα σύνολο συναισθημάτων είμαι σίγουρος ότι κατέχει και εσάς.. Ο λόγος ξέρω …Γνωστός σε όλους μας..Λίγο πολύ και οι ποιο ρεαλιστές έχουν καταλάβει τι ακριβώς έρχετε όσο και αν θέλουν να περάσουν μηνύματα αισιοδοξίας οι πολικοί αυτού του τόπου.
Η οικονόμια σε κατάσταση αποσύνθεσης και με τη πολιτική διαφθορά σε εθνικό επίπεδο στο μέγιστο και όχι μόνο ….., Με τους πολίτες θυμωμένους ένας σπινθήρας είναι ικανός να δημιουργήσει καταιγίδα που δεν υπάρχει στην σύγχρονη ιστορία.

Η Αθήνα πιστή στις προσταγές των διεθνών τολόγλυφων ακόλουθη με υπερβολή την λέξη ψυχραιμία….

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης φαίνεται ότι δεν έχουν κατανοήσει το τι άρχετε ..Και αν το έχουν καταβάλει σύντομα θα βρεθούν στον τοίχο μην μπορώντας να αντιδράσουν στα αυτονόητα…και τι εννοούμε με την λέξη αυτονόητα.!! Μήπως και ξέρουν;;

O κάθε ένας από αυτούς έχει και μια λύση ……Οι λύσεις αυτές δημιουργούν πολλαπλά αδιέξοδα..Αδιέξοδα που θα βιώσουν σύντομα οι πολίτες αυτής της χώρας σε μέγιστο βαθμό….Ξέρω είναι σκληρό αυτό που λέμε μα ξέρω ότι και Εσείς το πιστεύετε.

Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε ως πολίτες της χώρα για να αντιμετωπίσουμε την εις βάρος μας κατάσταση.
Προσφυγικό, οικονομία και κοινωνική έκρηξη προκαλούν αναταράξεις και φέρνουν ανατροπές…… ΠΑΝΤΑ!!!!
Βρισκόμαστε μπροστά σε τρείς «καταιγίδες» που συγκλίνουν πάνω μας: Την κρίση με τους αγρότες, την κρίση με τις εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που «παγιδεύτηκαν» στην Ελλάδα και τις εξελίξεις στη Συρία που μπορεί να φέρει την Τουρκία αντιμέτωπη με τρομακτικά διλήμματα για την χώρα μας .…«ΑΙΓΑΙΟ»
Είναι, λοιπόν, σχεδόν βέβαιο ότι η Ελλάδα πλησιάζει προς την τέλεια καταιγίδα με την πολιτική αστάθεια βαθιά χωμένη στην οικονομική κρίση.
Όποιος και να ΄΄αναστηθεί΄΄ και μιλώ για μεγάλο ηγέτη δεν θα του είναι καθόλου εύκολο να φέρει τη χώρα πίσω απο το χάος.
Τέλεια καταιγίδα είπα;;; Δυστυχώς ονομάστηκε μετεωρολογική βόμβα.
Ο θεός μαζί σας…

makisel
πηγη
Από το Blogger.