7/2/16

ΤΑ ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!!!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αγωνίζεται απεγνωσμένα να προστατεύσει τα εξωτερικά τους σύνορα. Οι προσπάθειες εστιάζονται στην εξασφάλιση στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ τα οποία στην πραγματικότητα γίνονται τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ αναφέρει η Welt αναγράφοντας την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία».

Ειδικότερα στο άρθρο αναγράφεται πως με την εμπιστοσύνη των κυβερνήσεων της ΕΕ να έχει κλονιστεί όσον αφορά στην ικανότητα της Ελλάδα να εξασφαλίσει τα σύνορά της με την Τουρκία και κατ’ επέκταση των ευρωπαϊκών συνόρων, θα υποστηρίξουν τώρα διμερή βάση με συνοριακή αστυνομία στην ΠΓΔΜ.

Η Ουγγαρία, η Τσεχία και η Σλοβακία έχουν στείλει περίπου 60 αστυνομικοί στην ΠΓΔΜ.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι πρόθυμη να πληρώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα 10.000.000 ευρώ για τα γεύματα και τη διαμονή των άλλων αστυνομικοί από χώρες της ΕΕ…

πηγη 
 
 


 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.