Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

25/2/16

ΤΩΡΑ!!!!Δυσκολέψανε τα πράγματα στο Αιγαίο!!!Το Πολεμικό μας Ναυτικό Bγάζει 2 Πυραυλακάτους ,4 Κανονιοφόρους και 5 πολεμικά πλοία!!!Καιρός ήταν!!!!

0001 (2)
Αρχίζουν τα πράγματα και δυσκολέψανε στο Αιγαίο και το Πολεμικό μας Ναυτικό 


βγάζει τα σκάφη του κατά των λαθρο -διακινητών στο Αιγαίο Συγκεκριμένα :Πρόκειται για 4 κανονιοφόρους, 2 πυραυλακάτους και 5 παράκτια περιπολικά…Καιρός ήταν!

Να επισημάνουμε οτι τα Πολεμικά δεν θα έχουν καμιά σχέση με την Νατοϊκή Ναυτική δύναμη της (SNMG2) που θα επιχειρεί στο Αιγαίο αν και θα παίρνουν εικόνα σε πραγματικό χρόνο απο το Κέντρο επιχειρήσεων του Ναυτικού που θα ενημερώνεται και απο την Αρμάδα του ΝΑΤΟ!

Δεν έχει γίνει γνωστό όμως πως και πότε θα επιχειρούν τα Σκάφη του Πολεμικού μας Ναυτικού και ας ελπίσουμε να μην τα χρησιμοποιήσουμε και αυτά για να μαζεύουμε γρηγορότερα τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες από τη Θάλασσα!

Για αυτό υπάρχει το Λιμενικό Σώμα ή Ακτοφυλακή και η FROXTEX και όχι το Πολεμικό μας Ναυτικό που η Αποστολή του πρέπει είναι η Αποτροπή και η φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων !

Μένει να δούμε στην πράξη πως θα εκτελεστούν οι Εντολές του ΝΑΤΟ και πως θα ενεργήσουν τα Πολεμικά μας !

πηγη Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More