ΤΩΡΑ!!ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!«Ο Θεός να βάλει το χέρι ΤΟΥ!!!Πάμε σε εθνική καταστροφή»!!!!Είπε σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ραδιόφωνο του «Alpha»!!!ΜΕ αυτά που λέει θα καταλάβετε πολλά!!!

Πολύ πικρές αλήθειες απο τον πρώην υπουργό...
– ΔΕΙΤΕ μόνο αυτά που λέει & θα καταλάβετε πολλά!

Λάβρος κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, προειδοποιώντας ότι λόγω των τελευταίων εξελίξεων από τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης «πάμε σε εθνική καταστροφή».
«Ο Θεός να βάλει το χέρι…Πάμε σε εθνική καταστροφή», είπε σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ραδιόφωνο του «Alpha».
«Φαινόταν ότι έρχεται κάτι μεγάλο. Η κυβέρνηση αιφνιδιάστηκε. Τώρα όπως είπε και ο κ. Μουζάλας οι ροές είναι μεταναστευτικές όχι προσφυγικές. Υπήρχε το ιδεολόγημα ότι «τα σύνορα είναι ανοιχτά, μπορεί να έρθει και να μπει όποιος θέλει». Είχα πει αν «σπάσει» ο Λίβανος, τελείωσε η Κύπρος. Είχα πει αν «σπάσει» η Αίγυπτος θα έχουμε άλλο ένα εκατομμύριο. Όταν συναντώ τον πρέσβη της Τουρκίας και σου λέει «έχω στα παράλια 1 εκατ.», είναι αστείο να πιστεύεις ότι δεν θα σου στείλουν 500.000. Το δεύτερο ιδεολόγημα ήταν «δεν σταματάμε κανέναν», συνέχισε.
Εξίσου δηκτικός ήταν και στο θέμα των hotspots: «Δεν κατάλαβα τι είναι οι ανοιχτές δομές φιλοξενίας. Τώρα έχουμε hotspots που δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα μένουν εκεί και πώς θα φεύγει ο πρόσφυγας. Θα παίρνει αεροπλάνο από την Χίο για την Γερμανία; Επίσης, τι εννοούν με τα κέντρα κράτησης; Τι είναι; Η Αμυγδαλέζα ήταν κάτι απάνθρωπο. Υπό την πίεση, φτιάχνουμε δομές που δεν έχουμε καταλάβει πώς θα λειτουργούν».
Τα Σκόπια είναι πλέον τα σύνορα της Ευρώπης
«Το είχα γράψει, ότι θα πάμε σε συν-διοίκηση στο Αιγαίο. Είμαστε αδύναμοι, ζητάμε λεφτά. Τί θα κάνουν τα πλοία του ΝΑΤΟ, θα πυροβολούν τους δουλεμπόρους και προς τα πού θα τους πάνε; Το Αιγαίο είναι το παράθυρό μας στον κόσμο. Δεν είναι νεκροταφείο ψυχών. Σήμερα ψάχνεις να δεις τι είναι το Αιγαίο. Δεν είναι νίκη της εξωτερικής πολιτικής η υπόθεση με το ΝΑΤΟ», τόνισε αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις.
Προειδοποίησε δε, για το ποιοι μπορούν να βγουν κερδισμένοι από την όλη υπόθεση: «Ο Ράμα λέει ας συζητήσουμε για την Ήπειρο. Τα Σκόπια κερδίζουν, αυτά είναι τώρα τα σύνορα της Ευρώπης».
«Βέλη» και κατά των μελών της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ
Ο κ. Πανούσης εξαπέλυσε τα βέλη του και κατά των πρώην «συναδέλφων» του στην κυβέρνηση Τσίπρα. «Είναι μερικοί που είναι από αγράμματοι μέχρι άξεστοι. Είναι πολύ κυνικοί, δεν ξέρουν το αντικείμενό τους, δεν δουλεύουν και ασχολούνται με διάφορα άλλα πράγματα» δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Οι ΠΑΣΟΚογενείς του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν υπουργοί επί ΠΑΣΟΚ και λειτουργούσαν στο τότε σύστημα, μπορεί να ήταν διαπλεκόμενοι, να κουβαλούν αμαρτίες… πώς ακριβώς έγινε η κάθαρση και δεν το κατάλαβα;». «Αν θες να κάνεις κάθαρση κάνε πρώτα αυτοκάθαρση . Δεν θα κάνεις τα ίδια δημιουργώντας μια νέα διαπλοκή με νέο αριστερό πρόσημο», τόνισε αναφερόμενος στην «κάθαρση».
Από τα αιχμηρά του σχόλια δεν ξέφυγαν και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που «φωτογράφισε» με τις λέξεις του: «Διάφοροι σε μία νύχτα βαφτίζονται «αριστεροί». Εγώ δεν έχω καταλάβει το ηθικό πλεονέκτημα που μερικοί αντλούνε από τον παππού τους. Η ηθική δεν δανείζεται»…
Τι απέγιναν οι… «μπαχαλάκηδες»;
Χωρίς να αφήσει τίποτε ασχολίαστο, ο κ. Πανούσης συνέχισε: «Είμαστε η μόνη χώρα που μετά την μεταπολίτευση έχουμε αυτό το μόρφωμα που πανηγυρικά καταλαμβάνει τα Εξάρχεια, χτυπά τα Πανεπιστήμια. Είναι δυνατόν να περιοριστεί αυτό το φαινόμενο; Τί συμβαίνει; Βλέπω υπουργούς της κυβέρνησης που δεν χρησιμοποιούν τον όρο αντιεξουσιαστές, μπαχαλάκηδες. Όταν ήταν η Δεξιά στα πράγματα οι κουκουλοφόροι ήταν ντυμένοι αστυνομικοί. Τώρα τί είναι;»…
πηγη
Από το Blogger.