ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!!Εννέα (9) νεκροί Τούρκοι μόνο τις τελευταίες ώρες!!!

Τέσσερις αστυνομικοί, τρεις στρατιώτες και ιδιώτες φύλακες χωριών έπεσαν νεκροί !

Η Τουρκία θρηνεί ακόμη εννέα 9 νεκρούς ,αν και έχουν κατεβάσει στη Μάχη τον ανθό των Τούρκικων Ειδικών Δυνάμεων την ώρα που Νταβούτουγλου δηλώνει οτι τελειώσαμε με το PKK

Ένας αστυνομικός έπεσε νεκρός και ένας άλλος τραυματίστηκε από επίθεση με ρουκέτα εναντίον περιπολικού της αστυνομίας στο Σίρνακ κατά τις βραδινές ώρες.

Ένας στρατιώτης έπεσε νεκρός και τρεις στρατιωτικοί τραυματίστηκαν, ένας λοχαγός και δυο επαγγελματίες λοχίες, στην πόλη Ιντίλ του Σίρνακ στις συγκρούσεις που ξέσπασαν ανάμεσα σε στρατιώτες σε μεθοριακό φυλάκιο με ομάδα 10 ανταρτών της PKK !

Την τελευταία τους πνοή άφησαν στη Στρατιωτική Ιατρική Ακαδημία Γκιουλχανέ (GATA) όπου νοσηλευόντουσαν ο αστυνομικός Ταϊφούν Γιουτζέ που τραυματίστηκε στην πόλη την 1η Φεβρουαρίου από εκρηκτική παγίδα των Μαχητών του PKK και ο επαγγελματίας λοχίας Χασάν Ταλάι ο οποίος τραυματίστηκε στη συνοικία Σουρ του Ντιγιαρμπακίρ την ίδια μέρα.

Έκρηξη σημειώθηκε σε όχημα στο οποίο επέβαιναν τρεις φύλακες υπάλληλοι στο Ουλούντερε. Νεκροί έπεσαν ο Αχμέτ Αρτί και ο Ντιγιάρ Οσλού και τραυματίστηκε ο Αμπντουλκερίμ Οσλού.

Οι αστυνομικοί Οσμάν Γιουρτ και ο Βεντάτ Ντολαντσάι έπεσαν νεκροί και δυο στρατιώτες και ένας αστυνομικός τραυματίστηκαν στις συγκρούσεις στο Τζίζρε.

Άφησε την τελευταία του πνοή τις βραδινές ώρες στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε ο στρατιώτης που τραυματίστηκε στην επίθεση των Μαχητων του PKK στη συνοικία Σουρ του Ντιγιαρμπακίρ.
Από το Blogger.