7/2/16

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016!!!Τα Τραπεζικά Αποθέματα Καταρρέουν… ΞΑΝΑ! Τι Στον Δι@@@λο Συμβαίνει Τραπεζιτες;[ΒΙΝΤΕΟ]


 
ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…

Ο Jason Burack της Wall Street για τη Main St δημιούργησε ένα σύντομο βίντεο κοιτάζοντας τα διαγράμματα του χρηματοπιστωτικού τομέα ETF (XLF) και μεμονωμένες μετοχές τραπεζών όπως η Citi Group και η Deutsche Bank. Αυτό το βίντεο δείχνει για το πώς πολλές μεγάλες τραπεζικές μετοχές μπορεί να είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης, την ίδια ώρα που τα κυρίαρχα οικονομικά ΜΜΕ, αναφέρουν πως τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να αγοράσουν αυτές οι μετοχές! ΧΑΧΑΧΑ. Λόγω κλασματικού αποθεματικού τραπεζικού είναι εγγενώς ασταθείς, οι τράπεζες σύμφωνα με τους Von Mises και Rothbard είναι χρονικά (διαφορετικοί βαθμοί) αφερέγγυες ακόμη και στις καλές εποχές. Κατά τη διάρκεια, κακών στιγμώς, όλες οι τράπεζες είναι αφερέγγυες και σε διαφορετικό βαθμό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ επιτρέπει στις τράπεζες να ξεφεύγουν με αυτό. Τερματίστε τη Fed!

πηγη
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.