Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν υιοθετεί απαραίτητα τις απόψεις συντακτών της σελίδας καθώς και το περιεχόμενο άρθρων που αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη

20/1/16

ΤΩPΑ!!!ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ!!!«Θα καταλάβουμε την Κωνσταντινούπολη»!!!ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!!


Την πρόθεση τους να καταλάβουν την Κωνσταντινούπολη και την Ρώμη ανακοίνωσαν και επίσημα οι τζιχαντιστές, μέσω περιοδικού του Ισλαμικού Χαλιφάτου.

Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Dabiq, αναφέρεται επίσης ότι ο αποκαλούμενος « jihadi John » ο αποκεφαλιστής, σκοτώθηκε πριν από δυο μήνες στη Ράκα, από βομβαρδισμό ρωσικών μαχητικών.

Το επίσημο όργανο της οργάνωσης, το online περιδικό Dabiq, σχολιάζει ότι η επίθεση στο Παρίσι ήταν για τα κράτη και δημοσιεύει τα στοιχεία όσων τρομοκρατών συμμετείχαν.

Σχετικά με την Κωνσταντινούπολη, γράφει το περοδικό:

«Ναι η στρατηγική των Σταυροφόρων δεν λειτουργεί γιατί το Ισλαμικό Κράτος ήρθε και είναι εδώ για να μείνει. Πρόκειται για ένα κράτος που προκαλεί δίκαιο τρόμο κατά των απίστων των ειδωλολατρών και των εχθρών αποστατών και θα συνεχίσει να αναπτύσσεται μέχρι η παντιέρα του να υψωθεί στην Κωνσταντινούπολη και στη Ρώμη. Μέχρι τότε, οι σταυροφόροι ας συνηθίσουν τον ήχο της έκρηξης και την εικόνα της σφαγής στις πατρίδες τους»...

πηγη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More