ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!!«Μαύρισε» απο Ρωσικά Πολεμικά η Μαύρη Θάλασσα!!!!

Μεγάλη συγκέντρωση Ρωσικών αεροναυτικών δυνάμεων παρατηρείται αυτές τις μέρες στην Μαύρη θάλασσα και το γεγονός αυτό, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, δεν είναι άσχετο με την επιδείνωση των ρωσοτουρκικών σχέσεων καθώς και Στρατιωτικές κινήσεις των Δυνάμεων του ΝΑΤΟ.
 Tα πολεμικά Σκάφη του Νάτο που αναπτύχθηκαν στη Μαύρη Θάλασσα (φώτ)…Κινητοποίησαν Τεράστιες Ναυτικές δυνάμεις του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας !

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, αυτές τις μέρες είναι σε εξέλιξη μεγάλη αεροναυτική άσκηση «Kafkaslar 2016», και με την ευκαιρία αυτή έχει παρατηρηθεί μεγάλη κινητικότητα ρωσικών αεροναυτικών δυνάμεων κοντά στις τουρκικές ακτές, γεγονός που έχει ανησυχήσει τις τουρκικές αρχές που παρακολουθούν τα Ρώσικα Πολεμικά Σκάφη!

H Tουρκική εφημερίδα Milliyet, που επικαλείται δημοσίευμα της ρώσικης Novaya Gazeta, ο ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας κάνει λόγο για τεράστια συγκέντρωση δυνάμεων που δεν δικαιολογεί την Άσκηση «Kafkaslar 2016»…Πάντα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια !

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας, Vyaçeslav Trukaçov, Ακόμη δεκαπέντε ρωσικά πολεμικά πλοία ενσωματώνονται στο Στόλο της Μαύρης Θάλασσας ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο τον ρωσικό στόλο στην περιοχή.

πηγη
Από το Blogger.